Ágnes
-1 °C
2 °C

Zavadszky-emléktornát rendeznek Cipruson

2006.01.10. 12:59
Az elhunyt játékos utolsó csapata, az Apollon Limassol többek között a Ferencvárost is vendégül látnák. A torna bevételét a Zavadszky család megsegítésére fordítanák. A Cipruson szereplő magyar játékosok koszorúval emlékeztek meg játékostársukról.

A 100%Fradi című hetilap információi szerint Zavadszky Gábor-emléktornát rendeznek Cipruson. A tragikus hirtelenséggel elhunyt játékos legutóbbi klubja, az Apollon Limassol elképzelései szerint négy együttes venne részt az eseményen: a házigazdákon kívül, a Cipruson játszó magyar légiósok csapata, a szigetországban edzőtáborozó Steaua Bukarest és a Ferencváros.

Emlékmeccs, koszorúzás

#alt#
Kattintson!

A színes hetilap úgy tudja, hogy az emléktornára január 25-én kerülne sor Limassolban, a rendezvény teljes bevételét pedig a Zavadszky-család megsegítésére fordítanák.

Hétfőn egyébként nemcsak hazánkban, hanem Cipruson is megemlékeztek az elhunyt játékosról. Zavadszky egykori csapata, az Apollon Limassol az ENTHOI vendége volt (a mérkőzés 4-1-es vendéggyőzelemmel zárult), és a találkozó előtt a csapatok a szurkolókkal együtt megemlékeztek a labdarúgóról.

A találkozón tiszteletüket tették az ott játszó magyar légiósok (Korolovszky Gábor, Tököli Attila, Szamosi Tamás, Juhár Tamás, Vezér Ádám, Vayer Gábor és a többiek) akik egy koszorúval emlékeztek egykori játékosukra.

Szerdán hozzák haza a holttestet

A péntek este elhunyt játékos holttestét egyébként szerdán hozzák haza Ciprusról és az ezután történő szövettani vizsgálatok után lehet csak végleges véleményt mondani halálának pontos okáról. Temetése január tizennyolcadikán fél háromkor lesz a rákoskeresztúri Újköztemetőben.