Benedek
-4 °C
5 °C

Véresre verték a Chelsea futballsztárját

2006.01.12. 10:26
Megverték a Chelsea futballistáját, Joe Cole-t vasárnap hajnalban, Londonban, egy híres aktmodell lakásán. A 24 éves klasszist a házigazda egy másik hódolója kapta el: véresen, félmeztelenül, pénz nélkül, az ablakon át menekült, "csövesnek nézett ki, nem milliomosnak".
Összeverték egy londoni házibulin Joe Cole-t, a Chelsea futballistáját. A 24 éves középpályás csapata szombati, Huddersfield Town elleni győztes FA-kupa-meccse után indult neki az éjszakának csapattársával, John Terryvel és két West Ham United futballistával, Bobby Zamorával, illetve a manchesteri Rio Ferdinand öccsével, Antonnal.

Megette Joe-t reggelire

#alt#
Keeley megér néhány
pofont (fotó: The Sun)
A West End-i Embassy klubban mulatoztak néhány Angliában híres Sun-aktmodell, Lauren Pope, Nikkala, Nicola T és Keeley Hazell társaságában, majd továbbmentek utóbbi lakására.

"Késő volt, senki nem volt már szomjas, mindent szabadott. Joe és Keeley láthatóan jól kijöttek, de egy másik csodáló is előkerült. Ököllel jött, és megette Joe-t reggelire" - idézte fel az eseményeket a Sunban az egyik névtelen partizó, minden bizonnyal az újságban hetente megjelenő lányok egyike.

Csöves futballista

A klasszis focista az ablakon át menekült el, majd félmeztelenül, véres arccal, cipő, pénz és mobiltelefon nélkül jelentkezett a Far and Near Minicabs taxitársaság állomásán.

"Rendesen megverték, senki nem ismerte föl. Inkább csövesnek látszott, mint milliomos focisztárnak" - mondta egy szemtanú, aki hajnali fél hat körül látta Cole-t az utcán.

Az apja fizette ki a taxist

A hetente 60 ezer fontot kereső klasszisnak nem volt könnyű elérnie, hogy taxit kapjon. "Vérnyomok voltak az arcán meg a testén. Egyértelműen verekedett, és a rövidebbet húzta. Csak egy farmer volt rajta, egyik sofőr sem akarta elvinni - árulta el a Sunnak a cég egyik alkalmazottja. - Végül nagy nehezen megegyezett az egyik emberünkkel, hogy amint megérkeznek, pénzt kér az apjától, és kifizeti."

Csütörtökön Cole sajtóreferense megerősítette, a történet igaz: "Joe egy nagyobb társasággal ment Keeley lakására, ahol egy férfi rátámadt. Elhagyta a partit, fogott egy taxit, és hazament. Orvosi ellátásra nem volt szüksége".

Mourinho már tudja

A Chelsea-től eddig senki nem nyilatkozott Cole kalandjáról, de a hírek szerint José Mourinho vezetőedző értesült a sztoriról, hiszen játékosa monoklival ment edzésre. A 19 éves Keeley sem mondott semmit, húga, aki szintén ott volt a lakásban, csak annyit ejtett el: "A szüleink nem fognak örülni, amikor megtudják, mi történt."

Joe Cole az egyik legjobb angol futballista, rendszeresen játszik a válogatottban, a nehezen legyőzhető Chelsea-ben az előző szezon közepe óta nem csak alapember, de egyik legjobbja a londoni luxusklubnak.