Sára, Márió
2 °C
6 °C

Csurka Felcsúton folytatja

2006.01.13. 10:41
Felcsúton folytatja a pályafutását a Ferencváros balhátvédje, Csurka Zoltán, akit klubja kölcsönadott a másodosztályú csapatnak, amelynek keretéhez tartozik Orbán Viktor is.

#alt#
Csurka Zoltán (fotó: ftc.hu)
"Már túl vagyok az első edzéseken - nyilatkozta a Ferencváros honlapjának Csurka Zoltán, a klub ballábas védője, aki e héttől Felcsúton szerepel kölcsönben. - Papíron még nem vagyok 'kölcsönben', remélem a hétvégéig rendeződnek ezen a téren is a dolgok. A Felcsút ugyanis vasárnap edzőtáborozni megy Tiszaújvárosba, ahová én is szeretnék a csapattal tartani."

A védő az ősszel kevés lehetőséget kapott a Ferencvárosban, mert sérüléssel bajlódott. Most azért került az első osztályba kerülésért harcoló NB II-es csapathoz, hogy játéklehetőséghez jusson, az FTC-hez ugyanis visszatért Brazíliából Leandro, aki éppen Csurka posztján szerepel.

Az első osztályhoz segítené a Felcsútot

A Felcsútban így csapattársa lesz Orbán Viktornak, aki az első csapat keretéhez tartozik, de az ősszel a klub második csapatában, a megyei bajnokságban lépett rendre pályára.

A Ferencváros és a Felcsút az utóbbi időben többször is találkozott a felkészülési időszakban, idén is így lesz ez, és a másodosztályú klub új edzője Komjáti András, aki köztudottan jó kapcsolatban van az Üllői útiak trénerével, Gellei Imrével.

"A csapat egyértelműen feljutásban gondolkodik, ebben én is szeretném segíteni az együttest. Gellei Imre pedig elmondta, szeretné, ha ezalatt a fél év alatt olyan állapotba kerülnék, hogy a jövőben stabilan én tölthetném be a balhátvéd posztot a Ferencvárosban" - tekintett előre Csurka, akinek a nevek egyezőségén kívül semmi köze a MIÉP elnökéhez, Csurka Istvánhoz.