Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Kiverték a Barcelonát a kupából

2006.02.02. 09:34
A Real Zaragoza jutott a négy közé a Spanyol Kupában, mert szerdán csak 2-1-re kapott ki a Barcelonától. Ronaldinhót kiállították, Messi nagyszerű volt, de az első meccset 4-2-re nyerte a Zaragoza.
Kiverte a Spanyol Kupából az FC Barcelonát a Real Zaragoza: múlt heti 4-2-es sikere után a szerdai visszavágón csak 2-1-re kapott ki, és az elődöntőben a Real Madriddal találkozhat.

Ronaldinho sárgát érdemelt volna

A házigazda Barca Ronaldinho kiállítása miatt a 38. perctől emberhátrányban játszott, a brazil valóban szabálytalankodott, de a kezdőkörben elkövetett belépője maximum sárgalapot ért volna. Percekkel később ennek ellenére egy remek Giuly-Messi összjátékból a 172 centi magas argentin a hálóba fejelt, és a Barcelonának már csak egy gól kellett a továbblépéshez.

A szünet után meg is tettek mindent, hogy sikerüljön, Messi szenzációs volt, de egy kontrából Oscar élete gólját lőtte: a tizenhatos bal oldali vonaláról csavart védhetetlenül a katalán kapuba.

A bíró nem a Barcelonával volt

Idő volt még bőven, de a csereként beállt Larsson csak a 92. percben tudta belőni az újabb vezető gólt, ráadásul Rodríguez Santiago játékvezető az előzetesen jelzett négy perc helyett csak három és felet hosszabbított. (A gól miatt valójában még felet rá kellett volna raknia a négyre.)

A Zaragoza, amely az első találkozón a Barcelona 24 meccses veretlenségi sorozatát szakította meg, így 5-4-es összesített eredménnyel jutott az elődöntőbe, ahol a fővárosi csapat várja.

Spanyol Király Kupa, negyeddöntő, visszavágók
Barcelona-Real Zaragoza 2-1 (1-0)
g.: Messi 42', Larsson 92', ill. Oscar 66'
továbbjutott: a Real Zaragoza, 5-4-es összesítéssel

Valencia-Deportivo La Coruna 1-1
tj: a Deportivo La Coruna, 2-1-es összesítéssel

Korábban:
Real Madrid-Betis 1-0
tj: a Real Madrid kettős győzelemmel, 2-0-ás összesítéssel

Espanyol-Cádiz 2-0
tj: az Espanyol kettős győzelemmel, 4-0-ás összesítéssel

Az elődöntőben:
Espanyol-Deportivo La Coruna Real Madrid-Real Zaragoza

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft