Szilárda
0 °C
6 °C

Nőügyei miatt bujdosott az Arsenal válogatott védője

2006.02.06. 12:41
Bonyolult szerelmi élete miatt távozott ismeretlen helyre, és hagyta ki négy napon át az Arsenal edzéseit Sol Campbell. A válogatott védő múlt szerdán menekült el csapata stadionjából, miután szünetben lecserélték, majd napokig nem adott hírt magáról. Az angol bulvárlapok állítják, azon gondolkodott, három nője közül melyik mellett döntsön.
Elmenekült a múlt szerdai Arsenal-West Ham United angol bajnoki futballmérkőzés szünetében a stadionból Sol Campbell, a hazaiak középhátvédje, miután két hibája után, melyekből gólokat kaptak, edzője, Arsene Wenger lecserélte.

"Súlyos magánéleti gondok"

#alt#
Karen Miller, az új választott
Napokig senki nem tudta biztosan, hol van az angol válogatott játékos, Wenger annyit mondott, négy napra kimenőt adott focistájának - annak ellenére, hogy a hátvédsor valamennyi alapjátékosa sérült volt. Egyik csapattársa, Robert Pires súlyos problémákról beszélt: "Solnak komoly magánéleti gondjai vannak".

Az angol bulvárlapok azt találgatták, fog-e még valaha futballozni a 31 éves hátvéd, Alan Hansen, a Liverpool egykori klasszisa a BBC-nek írt cikkében szinte fel szólította Sven-Goran Eriksson szövetségi kapitányt, hagyja ki őt a nyári világbajnokságra készülő keretből.

Az érett hölgyeket kedveli

A brit újságok a hétvégére derítették ki, nem családi tragédia vagy gyógyíthatatlan betegség, hanem megoldatlan nőügyei miatt bújdokolt el Campbell.

#alt#
Kelly Hoppennel, a volt barátnővel
A The Sun és a News of the World is állítja, a játékos nem tud dönteni, hogy - finoman fogalmazva - három barátnője közül melyikhez kösse az életét. Utóbbi időben a 44 éves, milliárdos divattervező Karen Millennel randizgat, de képben van házasságon kívül született gyerekének anyja, a 34 esztendős Janet Tyler, és előző hosszabb kapcsolata, a 46 éves Kelly Hoppen is.

"Minek ez a felhajtás?"

Hétfőn Campbell már együtt edzett a többiekkel, de a bulvártudósítók arról számoltak be, az utóbbi napokat külföldön, divattervező barátnőjénél töltötte. "Jól vagyok, mi ez a nagy felhajtás?" - nyilatkozta a klasszis, amikor visszajött Angliába.

A védőnek nem volt könnyű éve tavaly, sérülés miatt az év nagy részét kihagyta, elhunyt az édesapja, és tíz testvére közül az egyiket lecsukták, mert megvert egy embert, aki azt terjesztette, Sol Campbell meleg.

Beckham bízik benne

A problémák leküzdésére kézrátétes energiával gyógyítókhoz is fordult, de David Beckham máris kijelentette, Campell erős, és ezt a válságát is le fogja küzdeni.