József, Bánk
-6 °C
0 °C

Óvodás csinált bohócot Gerrardból

2006.02.07. 18:49
Egy óvodás váratlan tréfája áldozatául esett a Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard a hétvégi Chelsea elleni bajnoki előtt. Kezet nyújtott neki, majd kicsúfolta a vörösök nyolcasát a hazaiak kapitányával, Terryvel együtt a játéktérre vonuló kisfiú.
Szezonbeli negyedik mérkőzésükön a Chelsea másodszor is legyőzte a Bajnokok Ligája-győztes Liverpoolt. A hétvégi bajnokin William Gallas és az argentin Hernan Crespo volt a két gólszerző. A vendégek csapatkapitánya Steven Gerrard viszont alighanem még sokáig fog emlékezni a meccsre, legalábbis annak kezdetére, mert már a kezdő sípszó előtt áldozatul esett.

Elmaradt a pacsizás, a kigúnyolás viszont nem

A két gárdával együtt kivonuló - körülbelül óvodás korú - gyerekek közül az egyik igencsak megtréfálta őt. A kéktrikós kissrác a hazai kapitány, John Terryvel együtt vonult ki a pályára, de még ez előtt nyújtotta Gerrard felé a kezét, aki észlelte ezt, és természetesen pacsizni akart vele. A kiskölyök azonban váratlanul elhúzta a tenyerét, majd hirtelen az orrához emelte, és ujjaival kigúnyolta.

Pimasz kis ördögfióka

A vendégek nyolcasa maga is elmosolyodott megszívatásán, és megsimogatta a gyerek fejét. A jeleneteket az angol közszolgálati televízió, a BBC kamerája rögzítette, és a nap összefoglalójában be is mutatták, és a műsorvezetők is jót nevettek rajta, pimasz kis ördögfiókának titulálták.

Amikor Beckham az egyik üdítőt reklámjában az öltözőfolyosón bánkódott képzeletbeli kiállítása után, ugyancsak megviccelték - úgy tűnik a példa ragadós.