Ágnes
-1 °C
2 °C

Del Bosque a Realhoz vinné Tottit, és megtartaná Cassanót

2006.03.05. 10:10
Az AS Romából erősítené meg a Real Madridot a klub volt sikeredzője, Vicente Del Bosque. Az elnökváltás után az edzői posztra igen esélyes szakember Francesco Tottit és Daniele De Rossit is leigazolná, valamint megtartaná a sokat kritizált Antonio Cassanót.
Megtartaná Antonio Cassanót, és még további klasszis olasz futballistákat szerződtetne Vicente Del Bosque, aki a Real Madridnál történt elnökváltás után az edzői poszt első számú esélyese.

Florentino Perez hétfőn mondott le, helyét az egyik alelnök, Fernando Martin vette át, és reformterveinek részét jelenti egy elismert edző szerződtetése. Jó barátja a korábbi sikerember, Vicente Del Bosque, és nem is tagadta, ő az egyik jelöltje a kispadra.

Del Bosque bízik Cassanóban

Martin kijelentette, a szerinte elkényelmesedett sztárokat szigorúbban kell fogni, és jó néhánytól meg kell szabadulni. A Sport című lap neveket is említett, úgy tudják, többek között Ronaldónak, Roberto Carlosnak és a télen, olcsón vett, ám egy gólon kívül a szombati madridi derbiig semmit nem mutatott Antonio Cassanónak is mennie kell júniusban.

Az olasz Eurocalcio című lap interjújában Del Bosque viszont dicséri a kövérkés klasszist, Cassanót. "A Real egy igazi bajnokot igazolt" - mondta a spanyol szakember.

Korábban Cassano volt romás csapattársát, Francesco Tottit is hírbe hozták a Reallal, és az újság igyekezett kideríteni, Del Bosque kedveli-e az irányítót?

"Totti a Realnak termett"

"Nem tudom, melyikük a jobb, én legszívesebben mindkettejüket a csapatomban látnám. Cassano és Totti ráadásul különböző poszton játszanak - értékelt a tréner. - Totti egyértelműen a Real Madridnak termett".

A Rómában személyi kultusszal övezett Tottin kívül kiemelte még Daniele De Rossit is. A 23 éves tehetség védekező középpályás létére gólerős, a nyáron biztosan távozó Thomas Gravesen méltó helyettese lehetne: "Nagyon tetszik De Rossi játéka, nem csak a klubjában, a válogatottban is bizonyított".

Védőket is venne

Del Bosque kiemelte továbbá, rajtuk kívül védőt is vennie kellene a Real Madridnak.

Nem tudni pontosan, mikor vált edzőt Fernando Martin. A jelenlegi tréner, Lopez Caro helyzete erősödött csapata szombati, Atletico elleni győzelme miatt, de jövője nagyban függ attól, sikerül-e továbbjutnia a gárdának 1-0-ás hátrányból a jövő héten, az Arsenal elleni BL-meccsen.