Klaudia
-4 °C
2 °C

Carlo Ancelotti lehet a Real Madrid új edzője

2006.03.14. 15:38
Három héten belül jelenti be a Real Madrid új elnöke, Fernando Martín, hogy ki lesz a csapat edzője a következő szezonban. A jelöltek: Carlo Ancelotti, az AC Milan, Fabio Capello, a Juventus és Rafa Benítez, a Liverpool jelenlegi trénere.
A Real Madrid új elnöke, Fernando Martin bejelentette, két-három héten belül megnevezi a csapat új edzőjét, aki a következő idénytől veszi át a gárda kispadját.

Ki kell vásárolni az új trénert

#alt#
Ancelotti az első számú jelölt (fotó: epa)
Biztossá vált tehát, hogy a jelenlegi tréner, Juan Ramón López Caro csak júniusig maradhat.

A Marca című madridi és a milanói Gazzetta dello Sport napilap értesülései szerint is Carlo Ancelotti az első számú jelölt, bár az olasz trénernek 2007 nyaráig érvényes szerződése van az AC Milannal.

Capello és Benítez túl defenzívek

Sokan a már régóta emlegetett, a Real Madriddal 1997-ben bajnokságot nyert Fabio Capellót látnák szívesen újra a stáb élén, de neki a Juventusszal van futó megállapodása, és a spanyol drukkereknek, illetve a vezetőknek sem tetszik a defenzív játékfelfogása.

A milanos Ancelotti a Marca keddi számában a címlapot betöltő képpel szerepel, és főleg csapata idei sokgólos meccsei miatt szeretnék a Liverpoolt irányító Rafa Benítezzel szemben is. A hazai tréner persze előny lenne, ám ő is túlzottan erőlteti a védekező futballt.

Del Bosque nem jön vissza

Egyelőre az látszik biztosnak, hogy az új edző hármuk közül kerül ki, és Fernando Martin nem hívja vissza a korábbi sikerembert, jóbarátját, Vicente Del Bosquét.