Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Valaki előre tudta a Liverpool meccsének eredményét

2006.03.23. 11:30
A BBC honlapján egy eddig ismeretlen szurkoló nem csak a kedd esti FA-kupa negyeddöntő eredményét, de több fontos momentumot is eltalált. A Liverpool 7-0-s birminghami sikere kapcsán volt, amiben tévedett is, Cissé góljánál például egy percet.

Egy futballszurkoló több tételt is telibe talált a Birmingham-Liverpool FA-kupa negyeddöntővel kapcsolatban. A kedd esti meccsen a vendégek meggyőző játékkal, sima 7-0-ás győzelmet arattak.

Az egyelőre még ismeretlen - Messi better than Cesc (Messi jobb, mint Cesc [előbbi a Barcelona argentin, utóbbi az Arsenal portugál futballistája]) nevű - tippelő a találkozó előtt negyven perccel, a BBC internetes fórumában, a meccshez tartozó topikban előre megmondta a végeredményt.

Nem mindent talált el

A végeredményen kívül több más eseményt is eltalált, így többek között, hogy a vendégek már az első percben megszerzik a vezetést. Ezen kívül helyesen tippelte a gólok elosztását a félidők között, valamint, hogy a hatodik gól öngól lesz, míg az utolsót a francia Cissé fogja szerezni.

Természetesen Messi better than Cesc-nek nem minden jóslata jött be, így például nem találta el, hogy az első gólt Xabi Alonso szerzi (ő nem is lőtt gólt kedden), miként abban is tévedett, hogy Crouch milyen messziről fejel a kapuba. Ugyanúgy nem találta el, hogy Jamie Carragher megszerzi idei első gólját, miként azt sem, hogy az öngólt a volt liverpooli Emile Heskey fogja szerezni.

Százszoros pénzt "bukott"

Ugyanakkor az öngól idejével mindössze két percet tévedett, miként Djibril Cissé találatánál is csak egy perc volt a differencia. Amennyiben a William Hill-nél, Anglia elsőszámú fogadóirodájánál megjátszotta volna a 0-7-et, úgy befektetett pénze százszorosát nyerte volna meg. Az eredményre előzetesen nem fogadtak, de az interneten keresztül, a meccs alatt tippelve többen eltalálták azt. A William Hill tájékoztatása szerint "ötjegyű összeget buktak" a liverpooli győzelmen.