Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Sevcsenkót viheti a Chelsea

2006.03.31. 14:00
Megegyezett Andrij Sevcsenko átigazolásáról a Milan, a Chelsea és a játékos, állítja a Guardian című napilap: az olasz klub 50 millió eurót és Hernan Crespót, a csatár heti 154 ezer eurót kap, négy éven át. Sevcsenko cáfol, a Chelsea nem.
A Chelsea-hez igazol a nyári futball-vb után Andrij Sevcsenko, állítja a Guardian című angol lap.

Anyagilag mindenki jól járna

#alt# Az újság úgy értesült, a Milan, az ukrán csatár és Roman Abramovics orosz Chelsea-tulajdonos már a részletekről is megegyeztek: az olasz klub 50 millió (13 milliárd forint) eurót és Hernan Crespót, a játékos heti 110 ezer fontot, azaz 154 ezer eurót (41 millió forint) kap négy éven át, összesen 38 millió eurót 2010 nyaráig.

A szerdai, Lyon elleni BL-találkozóról csütörtök délben hazatérő aranylabdást az olasz sajtó már a Malpensa repülőtéren szembesítette a Guardian állításaival.

A csatár az újságíróknak hálálkodik

"Nincs mit cáfolnom, mert nem tudok semmit a sztoriról. De köszönettel tartozom az angol újságíróknak, mert így a Milan talán hamarabb meghosszabbítja a szerződésemet, és még fizetésemelést is kaphatok" - idézte Sevcsenkót a gazzetta.it. A Chelsea-től nem kommentálták a hírt.

A 29 éves futballistának 2009-ig van megállapodása a Milannal, így jelenleg hosszabbításra nem számíthat, viszont ha más akarja megszerezni, nagyon magas összeget kell fizetnie.