Konrád
8 °C
26 °C

Szexszel készülnek a vb-meccsekre Ronaldinhóék

2006.04.04. 15:25
Támogatja a szexet a nyári futballvilágbajnokság alatt a brazil szövetségi kapitány, Carlos Alberto Parreira. A holland szakvezető, Marco van Basten hazája hagyományainak megfelelően szintén engedi, az olaszokat vezető Marcello Lippi viszont tiltja a torna ideje alatt.
Már a legjobb tizenhat között szembe kerülhet egymással a nyári futballvilágbajnokságon Brazília és Olaszország válogatottja, sőt, a két csapat szövetségi kapitánya bő két hónappal a torna kezdete előtt máris ellentétbe került.

Hollandiában hagyománya van

A dél-amerikai Carlos Alberto Parreira engedi, az európai Marcello Lippi nem engedi a szexet az edzőtáborban.

A hetvenes években a Johann Cruyff-féle holland válogatotthoz engedték be először a barátnőket és feleségeket, náluk a mai napig ez a szokás, ám Parreira elődje, Luis Felipe Scolari 2002-ben tiltotta az együttlétet a vb alatt. Parreira hagyja, sőt.

A braziloknál inni és dohányozni tilos

"Nem hiszem, hogy a szex egy nappal a meccs előtt ártana a játékosoknak. Ha csak szex van, az nem baj, a baj az, ha a focistám nem eszik, nem alszik, dohányzik és iszik. A szex mindig nagyon jó, támogatom!" - nyilatkozta a szakember a Maxim című brit magazinnak.


Carlos Alberto Parreira

Az olasz Gazzetta dello Sport azonnal megkérdezte saját kapitányát, Lippit is, aki viszont épp Parreira ellentétje.

Az olaszok nem kirándulni mennek

"Németországba azért utazunk, hogy részt vegyünk a világbajnokságon, nem pedig turistának, kirándulni. Lesznek napok, amikor a játékosok találkozhatnak a szeretteikkel, végül is elsősorban férfiak" - válaszolt Lippi a napilapnak, de annak újságírói kiemelik, az edző szigorúan csak találkozásra gondolt.

A Serie A góllövőlistáját 26 góllal vezető, a nemzeti csapatban biztos kezdő Luca Tonitól tudakolták, mit szeretne.

Luca Toninak hiányozni fog

"Jó lenne a kedveseinkkel lenni, szerintem nem okoznának gondot. Sőt, megnyugtatnák a játékosokat, nem ártanának nekünk, de hát nem én döntök" - sajnálkozott a 28 éves csatár.

A németországi vb június 9-én kezdődik, a döntőt július 9-én rendezik, így ha az olaszok végigmennek, legalább egy hónapig vissza kell fogniuk magukat.