Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Thierry Henry marad az Arsenalban

2006.05.19. 10:23
Úgy tűnik, hiába akarja a Real Madrid és a Barcelona is az Arsenal támadóját Thierry Henryt, a francia játékos továbbra is marad jelenlegi csapatában. Bízik a gyors megegyezésben, és abban, hogy az elbukott szerdai döntő után jövőre újra bejutnak Bajnokok Ligája fináléjába.

Szinte biztos, hogy továbbra is az Arsenalban folytatja pályafutását Thierry Henry, az együttes francia labdarúgója. A szerdai Bajnokok Ligája-döntő előtt ugyan többen úgy vélték, amennyiben az angolok veszítenek, úgy a támadó máshol folytatja pályafutását.

Már pénteken megegyezhetnek

#alt#
Most nem jött össze (fotó: AFP)

Henry jelenlegi szerződése jövő nyáron jár le az Arsenalnal, így számos európai sztárklub bejelentkezett érte, többek között a Real Madrid és a párizsi döntőben diadalmaskodó FC Barcelona is.

"Remélem, addig maradok, amíg csak futni tudok. Egyszerűen nem bírom itthagyni a szurkolóinkat. Olyanok, mint ha a családom lennének. Imádom Barcelonát, de szerdán az Arsenal bebizonyította, mekkora szíve is van. Remélem, már pénteken sikerül megegyeznem a vezetőkkel" - nyilatkozta a világ- és Európa-bajnok támadó a The Sunnak. A bulvárlap úgy tudja, Henry négyéves szerződést köt, tehát 2011-ig kötelezi el magát az Ágyusokhoz.

BL-t nyerne az arsenallal

A 28 éves csatár 1999-ben a Juventustól érkezett Londonba és az azóta eltelt időszakban több mint kétszáz gólt szerzett az londoniak színeiben.

A maradás tényét megerősíteni látszik, hogy a francia fővárosból hazatérőben, még a repülőn megígérte a csapattal tartó szurkolóknak, jövőre ismét BL-döntőt fog játszani az Arsenallal.