Zsuzsanna
-3 °C
3 °C
Jászapáti Petra
kedd 11:00
Jászapáti Petra
Rövidpályás gyorskorcsolya

Gera Zoltánt Manchesterbe csábítják

2006.05.20. 18:11
Tovább bővül az a lista, amelyen a Gera Zoltánt állítólag leigazolni csapatok szerepelnek: ezúttal a Manchester Cityt hozták hírbe a West Bromwich Allbion és a magyar válogatott futballistájával.

Második angliai szezonja után ugyanaz történik Gera Zoltánnal, ami egy éve: sorra merül fel, hova igazol a West Bromwich Albion futballcsapatából. Igaz, nagy a különbség, mert tavaly a csodával határos módon bentmaradt a Premier League-ben a birminghami csapat, idén azonban kiesett. A magyar játékos második éve nem sikerült olyan jól, mint az előző, ugyanis több sérülés is hátráltatta.

Jelentkezők mégis akadnak, felmerült a lonodni kiscsapat, a Charlton, a szintén birminghami Aston Villa, az Everton, de úgy tudni, a Newcastle United is érdeklődik. A Nemzeti Sport szombati írása szerint a legújabb lehetséges vevő Manchester City. A menedzser Stuart Pearce-t érdekelné a magyar játékos, utóbbi viszont nem akarta értékelni az értesülést a Manchester Evening News honlapján.

A West Bromwich Albion hivatalos álláspontja ismert: Bryan Robson menedzser többször is harciasan kijelentette, sem Gerát, sem más értékes játékosát nem hajlandó eladni. Ez a hozzáállás egyelőre a kiesés után sem változott, igaz, most Gera érdekét inkább az szolgálná, hogy első osztályú csapathoz távozzon.