Zsuzsanna
-4 °C
3 °C
Curling
Percről Percre

Ronaldinho csinos szurkolóval ölelkezett edzés közben

2006.05.27. 17:21
Edzés közben zavarta meg Ronaldinhót egy rajongója a brazil futballválogatott táborában szombat délután: Sheila Soares az épp hasizomgyakorlatokat végző klasszishoz futott a gyepre, megölelte, majd ráfeküdt.
Letámadta egy brazil hölgy Ronaldinhót a brazil válogatott edzésén. A BL-győztes FC Barcelona játékosa épp hasizomgyakorlatokat végzett, amikor Sheila Soares a pályára futott, letérdelt kedvence mellé, megölelte, majd ráfeküdt.

Robinho mindent megtett a szexért


Klikk a képre!

Biztonsági emberek nem léptek közbe, Ronaldinho viccesen fogta föl a történteket, végig mosolygott, és viszonozta az ölelést. A csinos szurkolónőt senki nem próbálta meg elválasztani az aranylabdástól, sőt, a csapat egy másik klasszisa, Robinho a polifoamjával igyekezett letakarni őket, hogy zavartalanul kifejlődhessen az aktus.

Csupán egy pályaedző sietett Ronaldinho segítségére, de rá sem volt szükség, néhány percnyi ölelkezés után véget ért a szerelem.

További hisztéria várható

Az első számú vb-esélyes Brazília a svájci Weggisben edzőtáborozik a június 9-én kezdődő németországi torna előtt. A küldöttség vezetői épp a hét elején jelezték: ha a szurkolói hisztéria zavarja a tréningeket, elképzelhető, hogy zárt kapuk mögött gyakorolnak majd Ronaldóék.