A szerelem csodákra képes

2006.06.10. 14:29
A lengyelek ellen győztes ecuadoriak kolumbiai kapitánya korábban mosolyogva utalt arra, hogy a játékosok szexelhetnek a meccsek előtt és jó dopping lehet. Bejött neki.

"A szerelem csodákra képes" - ezekkel a szavakkal zárta sajtótájékoztatóját péntek éjjel Gelsenkirchenben Luis Fernando Suarez, az ecuadori labdarúgó-válogatott kolumbiai szövetségi kapitánya. Augustin Delgadóék egy nem igazán élvezetes meccsen 2-0-ra verték a meglehetősen kiábrándítóan játszó lengyeleket.

A kolumbiai sikeredző arra utalt vissza, hogy csütörtökön az ecuadoriak esti edzését követő sajtóértekezletén az újságírók azt feszegették, az engedélyezett sok szex nem lehet-e rossz hatással a játékosokra? A szövetségi kapitány akkor mosolyogva annyit mondott, hogy a megfelelő mennyiségben adagolt erotika a lehető legjobb doppingszer a lengyelek elleni első vb-mérkőzésre.

Keményen dolgoztak a pályán

Az ecuadoriak kapitánya persze leginkább a sok munkának tulajdonította a sikert.

"Nagyon keményen dolgoztunk és ennek meglett a jutalma. A két gól volt a jutalom. Nagyot léptünk előre. Ecuador most ünnepel, de még több örömre akarunk okot adni."

Az A-csoport második meccsén az ecuadoriak az első félidő felénél kisebb meglepetésre szereztek vezetést, majd tíz perccel a vége előtt a korábban gólpasszt jegyző Delgado ajtó-ablak helyzetben nem hibázott.

A két kapufájuk ellenére gyengén játszó lengyelek kapitánya nem volt megtört a meccs után. "Nem hiszem, hogy rossz taktikával álltunk volna ki. Minden a teljesítményeken és a játékosok hozzáállásán múlik. A hibáikra próbáltunk építeni, de az első gól mindent elrontott" - értékelt Pawel Janas.  • Hírek
  • Személyi kölcsön