Toni Braxton meztelen fenékkel égett a Reichstag előtt

2006.06.12. 11:19
A Reichstaggal szemben kiépített negyvenezer négyzetméteres vb-létesítmény hivatalos megnyitójának nézői megpillanthatták a focivébé himnuszát éneklő Toni Braxton gömbölyű fenekét. Erre július 9-én, a zárógálán ismét lesz lehetőség.

Toni Braxton úgy jön a focihoz, hogy az ismert amerikai r'n'b-énekesnő jegyzi az Il Divo nevű popoperafiúcsapattal közösen a 2006-os futball-világbajnokság hivatalos himnuszát. A The Time Of Our Livest a vébé berlini megnyitóján tízezer nézőnek adták elő, akkor Toni Braxton még testméretének megfelelő méretű ruhát viselt.

Drei Wetter Taft

A berlini World of Football megnyitójára viszont felbátorodott, egy lenge kis miniben jelent meg. Bizonyára nem látta a hajlakkreklámot, így nem tudhatta az alapszabályt, hogy Berlin = erős szélfújás. Az énekesnő éneklés közben érzékelte, hogy alul valami nincs rendben, és zavarodottan próbálta visszaegyengetni a szoknyáját a helyére, de akkor már mindegy volt, mindenki látta a meztelen alsó fertályt. Arról még nincsenek információink, hogy ez is csak a Janet Jackson-féle villantós propaganda ihlette jelenet volt-e.

Az erős szélfújás és a figyelmetlen ruhaválasztás következtében ma már mi is tudhatjuk, hogy Braxton milyen színű és szabású bugyit szeret viselni a fellépésekkor, illetve hogy feneke fekete, gömbölyű és viszonylag feszes. A kétgyermekes családanya tiszta, fehér tangát viselt, és nagy felbontású képeken látszik, hogy a bikinivonalát is rendben tartja.

Stadionmakett

Toni Braxton hátsóját az Adidas World of Football elnevezésű, negyvenezer négyzetméteres szabadidős létesítmény ünnepélyes megnyitóján fedezhette fel magának a világ. A World of Football a Reichstag épületével szemben található, és a vébé kezdetétől a végéig várja azokat, akiknek nem jutott jegy a stadionokba, de azért a vébé minden pillanatát szeretnék élvezni.

Az építők nem aprózták el: a létesítmény középpontjában a döntőnek is otthont adó berlini olimpiai stadion mását építették fel. A World of Footballban egy euróért autentikus környezetben nézhetik a meccseket kivetítőkön, és sört is csapolnak. A szervezők naponta hetvenezer fizetővendégre számoítanak. Azokon a napokon, amikor nincs meccs, koncerteket tartanak (Black Eyed Peas június 28-án, és James Blunt július hetedikén).

Még egyszer villant

Toni Braxton a kilencvenes években lett híres, a rádióhallgatók az Un-break My Heart című slágeréről ismerhetik. Az Il Divót pedig a crossover műfaj egyik csodájaként emlegetik. A modellalkatú tenorok május 23-án hazánkban is felléptek.

Az idei hivatalos focihimnusz egyébként a férfiszépség, a patetikus nyáladzás és a lágy, női hangzás jegyében készült. Arról szól, hogy a foci micsoda győzedelmes érzéseket tud kelteni a népekben. Toni Braxtont és fenekét ruhástul vagy anélkül focivébé zárógáláján is elcsíphetik majd, július 9-én.  • Bérelnék
  • Bankszámla