Totti hét év után ment fodrászhoz

2006.06.13. 17:24
Francesco Totti, az olasz futballválogatott legjobbja hét évig viselt hosszú frizurát, majd négy órával csapata első világbajnoki meccse előtt úgy döntött, megszabadul tőle, és rövidre vágatta. Nyertek, így egy ideig biztosan maradni fog az új séró.
Hét év után levágatta haját Francesco Totti, az olasz futballválogatott sztárja. Az olasz, és főleg a római hölgyek kedvence négy órával csapat első világbajnoki mérkőzése után döntött úgy, hogy visszatér a klasszikus rövid-zselés típushoz.

'99-ben kezdte növeszteni


Nézegesse Totti hajának változásait

A 29 éves középpályás 1999-ben katonásra vágatta tincseit, majd növeszteni kezdte. A 2000-es Európa-bajnokságon jelent meg először majdnem vállig érő frizurával, amit a meccsekre hajgumival szedett rendbe.

Egy év múlva olasz bajnok lett az AS Romával, így maradt az olaszos stílusnál, egészen idén májusig. Februárban súlyosan megsérült, majdnem három hónapot kihagyott, és május közepén kissé megrövidített séróval tért vissza.

Hetente járt az utóbbi időben

A rövidülés viszont tovább tartott, két héttel, a válogatott edzőtáborában már középhosszú volt, a hétfői meccsen pedig teljesen rövid.

Totti nem nyilatkozott róla, hét év után miért ment egy hónapon belül háromszor is fodrászhoz, de mivel 2-0-ra nyertek, szerencsésnek bizonyult a változtatás, és egy ideig biztosan ragaszkodni fog hozzá.  • Bérelnék
  • Személyi kölcsön