Beckham húga tehén, anyja paraszt a németek szerint

2006.06.14. 09:20
Beckham az ideálisnál testesebb, de az angol nők között semmiképpen sem kirívóan ronda húgán röhög Németország. A Bild a szupersztár anyjába is beleszállt, szimplán leparasztozta Sandra Beckhamet.

Joanne Beckham

Ha a bulvárlapokon múlna, Németország és Anglia valószínűleg még most is háborúban állna. Az 1996-os angliai ebé idején a Sun krautozta lelkesen a németeket, most a Bilden a visszavágás sora. A német pletykalap a cuki Beckham kevésbé fotogén családtagjain állt bosszút a németeket ért sérelmeken.

A sosem visszafogott Bild két fényképes oldalt szentelt az angol sztárközéppályás családjának. Beckham nem túl előnyös pózban lekapott húgáról, Joannáról azt írják, "te jóságos ég, a kis pufók. A karjai, a mellei, a feneke is nagyon angol. Joanna tipikusan az a lány, aki sangriától részegen félmeztelenül táncol a mallorcai diszkók asztalain".

De Beckham édesanyjával, Sandrával sem kegyesebbek. "A szupersztármama mosolya egy igazi paraszté" - írja a Bild.

"DAGADTNAK [sic!] nevezték Beckham húgát" a németek, háborgott a Sun cvímű brit bulvárlap. A német-angol bulvárháború egyik nagy hadviselője szerint az angol szupersztár dühödten reagált a Bild támadásárra. Egy barátja szerint a letaplózás a családot is megviselte, Sandra és Joanna is nagyon szomorú a sok megjelent badarság miatt, írja a Sun.

Beckham amúgy saját magángépén utaztatta Németországban családtagjait.  • Bérelnék
  • Személyi kölcsön