Benedek
-5 °C
5 °C

Cristiano Ronaldo játszik Anglia ellen

2006.06.26. 12:32
A vasárnapi, kiállítási rekordot hozott portugál-holland meccsen megsérült Cristiano Ronaldo ott lesz szombaton, az Anglia elleni negyeddöntőn. A szélsőt Khalid Boulahrouz rúgta le, de combsérülése nem tűnik súlyosnak.
Sérülés miatt kellett lecserélni a vasárnapi Hollandia-Portugália meccsen Cristiano Ronaldót. A portugálok legjobbját Khalid Boulahrouz talpalta combon a nyolcadik percben, de durva szabálytalanságért csak sárgalapot kapott a bírótól.

Sírva ment le

Cristianót bő negyedóra múlva le kellett cserélni, sírva hagyta el a gyepet, de a meccset nélküle is 1-0-ra nyerték társai.

"Kétszer is megrúgtak, megpróbáltam folytatni, de nem ment. Hozzászoktam már, hogy rugdosnak, de ilyen nagyot nem szoktam kapni" - mondta a lefújás után a Manchester United szélsője, aki valószínűleg felépül a szombati, Anglia elleni negyeddöntőre. Sérülése nem tűnik túl súlyosnak, a combja bedagadt, de a skysports.com úgy értesült, egy szűk hét alatt meg fog gyógyulni.

Huszonnégy lap

Ivanov játékvezető világbajnoki rekordot állított föl a találkozón, húsz sárga és négy piroslapot osztott ki. Korábban négy embert még nem küldtek le vb-meccsen.

Luis Figo is kapott egy sárgát, amikor megfejelte Mark van Bommelt, felmerült, hogy a FIFA vizsgálatot indít ellene. Hétfőn viszont kiderült, ő is ott lehet a szombati negyeddöntőn, nem kap további büntetést, mert a játékvezető látta az esetet, és lappal figyelmeztette.