Máté, Mirella
12 °C
30 °C

Bölöni szerint Cristiano Ronaldo ma sírni fog

2006.07.01. 15:53
Túl korán jött ez a világbajnokság Cristiano Ronaldo számára, véli a magyar születésű Bölöni László. A Sporting korábbi edzője, a portugál klasszis egykori felfedezője az angolokat várja a négy közé.

Nem számít, hogy mennyit cselez, a portugál Cristiano Ronaldo ma veszteni fog - idézi a The Sun Bölöni Lászlót. A brit bulvárlap annak okán szólaltatta meg a magyar születésű edzőt, hogy annak idején ő vitte fel a felnőttekhez a Manchester United klasszis középpályását a Sportingnál.


Bölöni László (fotó: AFP)

A korábbi román szövetségi kapitány most már a Monacót edzi és úgy véli, a 21 éves Ronaldónak korán jött ez a vb. "Még nagyon sokat kell fejlődnie".

Az a tény, hogy ő és az angol védők jól ismerik egymást, szerinte az utóbbiaknak kedvez. "Láttam őt sírni vereségek után. Nagyon vágyik a sikerre, de úgy gondolom, hogy Anglia ellen a vesztes oldalon áll majd."

Felidézte, hogy amikor meglátta az akkor 16 éves Ronaldót, lélegzetelállítónak tartotta a tudását. "Bármennyire is szerettem és rajongtam a tudásáért nagyon sokat küzdöttünk egmással."

Cristiano Ronaldo könnyeit már láthattuk ezen a vébén: akkor, amikor sérülés miatt lecserélték a hollandok elleni nyolcaddöntőn, miután Khalid Boulahrouz és Mark van Bommel gyakorlatilag levadászta őt a pályáról.