Jolán
2 °C
4 °C

C. Ronaldót az ebay-en árulták

2006.07.11. 10:55
Licitálni lehetett Cristiano Ronaldóra, miután angol futballdrukkerek feltették a portugál futballistát az ebay.co.uk internetes áruház oldalára. Az ára 10000 fontnál járt, amikor a honlap szerkesztői levették a játékos adatlapját.
Felkerült az ebay.co.uk internetes aukciós honlapra Cristiano Ronaldo. Miatta állították ki Wayne Rooney-t a világbajnokság Anglia elleni negyeddöntőjében, ezért lett a portugál szélső nem kívánatos személy a szigetországban.

Valószínűleg manchesteri drukkerek tették föl a képét a weblapra "egy ex-manchester játékos (csaló)" jeligével, a következő szöveggel: "Cristiano Ronaldo, csaló angolgyűlölő portugál első osztályú jegyre vár el Angliából. Manchestertől 120 mérföldön belül nem kívánatos. Kényelmes helyet keres kínzókamrával, naponta 23 és fél órára bevethető. Megvétele után soha nem térhet vissza az Egyesült Királyságba, itteni nyaraltatása kizárt. Ha te vagy az a szerencsétlen, aki a legnagyobb összeget ajánlja, életed pokollá válik, mert megtalálunk!"

C. Ronaldo jelenleg még a Manchester United légiósa, Rooney klubtársa, de váltani akar, mert tette az egyesület vezetőinek sem tetszett. A vb közben jelentkezett be érte a Real Madrid, Cristiano egy ideig tagadta, hogy tárgyalna velük, de a torna után elárulta, megharagudott a Unitedre, mert senki nem védte őt meg onnét a Rooney-eset után.

Az ebay-en 10000 fonton (4 millió forint) állt a licitálás, amikor néhány órával az áruba bocsátás után az oldal szerkesztői levették C. Ronaldót. A theregister.co.uk-nak viszont sikerült lementenie a futballista adatlapját.

Hétfőn kiderült, a 21 éves játékos biztosan elhagyja Manchestert, mert a Real után már a katalán óriásklub, a Barcelona is érdeklődik utána. Cristiano Ronaldo a két ősi rivális közül bármelyikben szívesen folytatná.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?