Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ronaldinho olyan az ágyban, mint a futballpályán

2006.07.23. 18:49
A brazil labdarúgó-válogatott aranylabdás játékosa, egyben egyik legnagyobb sztárja, Ronaldinho messze elmaradt a tudásától a németországi világbajnokságon. A francia modell, Alexandra Paressant szerint erről ő nem tehet, még akkor sem, ha a játékossal rendszerint együtt töltötte a meccseket megelőző éjszakákat.

A világbajnoki címvédő brazil labdarúgó-válogatott egyetlen meccsen sem játszott úgy, ahogyan az tőle reálisan elvárható lett volna. Az egyik legnagyobb csalódást Ronaldinho okozta, aki még a május közepi Bajnokok Ligája-döntő első félidejében trükközött, a vb-n viszont nagyon enerváltnak, fáradtnak, olykor lassúnak tűnt.

Ronaldinho a szökésben sem rossz


A szexi Alexandra Paressant

A találgatások már régóta tartanak, mi lehetett az oka a tompaságának, és erről új barátnője, a huszonkét éves francia modell nyíltan beszélt az angol bulvárlapnak, a The Sunnak.

"Majdnem minden este elszökött a hotelembe, és az egész éjszakát nálam töltötte. Néha nem jutottunk el a szobámig sem, mert már a folyosón szerelmeskedtünk. Nagyon szenvedélyes volt, ő az ágyban épp akkora művész, mint a futballpályán" - nyilatkozott a modell.

Hangos sikoltozás

Ronaldinho "felkészültségéről" így vélekedett: "egyszer olyan érzékien és hangosan sikoltoztam, hogy az emberek összesereglettek a szobám ablaka alatt, mert azt véletlenül nyitva hagytuk."

A pikáns részletek mellett azt is elárulta, hogy a brazil ász imádja a Playstationt, és természetesen akkor is futballozik.

Boldogan csak jól futballozhat

A modell úgy gondolja, hogy Ronaldinho nem játszott rosszul az eseményen. "Azt hiszem, én boldoggá tettem őt, és aki boldog, az nem tud rosszul futballozni" - vallotta be.