Zelma, Rajmund
-5 °C
-1 °C

Ronaldinho olyan az ágyban, mint a futballpályán

2006.07.23. 18:49
A brazil labdarúgó-válogatott aranylabdás játékosa, egyben egyik legnagyobb sztárja, Ronaldinho messze elmaradt a tudásától a németországi világbajnokságon. A francia modell, Alexandra Paressant szerint erről ő nem tehet, még akkor sem, ha a játékossal rendszerint együtt töltötte a meccseket megelőző éjszakákat.

A világbajnoki címvédő brazil labdarúgó-válogatott egyetlen meccsen sem játszott úgy, ahogyan az tőle reálisan elvárható lett volna. Az egyik legnagyobb csalódást Ronaldinho okozta, aki még a május közepi Bajnokok Ligája-döntő első félidejében trükközött, a vb-n viszont nagyon enerváltnak, fáradtnak, olykor lassúnak tűnt.

Ronaldinho a szökésben sem rossz


A szexi Alexandra Paressant

A találgatások már régóta tartanak, mi lehetett az oka a tompaságának, és erről új barátnője, a huszonkét éves francia modell nyíltan beszélt az angol bulvárlapnak, a The Sunnak.

"Majdnem minden este elszökött a hotelembe, és az egész éjszakát nálam töltötte. Néha nem jutottunk el a szobámig sem, mert már a folyosón szerelmeskedtünk. Nagyon szenvedélyes volt, ő az ágyban épp akkora művész, mint a futballpályán" - nyilatkozott a modell.

Hangos sikoltozás

Ronaldinho "felkészültségéről" így vélekedett: "egyszer olyan érzékien és hangosan sikoltoztam, hogy az emberek összesereglettek a szobám ablaka alatt, mert azt véletlenül nyitva hagytuk."

A pikáns részletek mellett azt is elárulta, hogy a brazil ász imádja a Playstationt, és természetesen akkor is futballozik.

Boldogan csak jól futballozhat

A modell úgy gondolja, hogy Ronaldinho nem játszott rosszul az eseményen. "Azt hiszem, én boldoggá tettem őt, és aki boldog, az nem tud rosszul futballozni" - vallotta be.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!