Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Ismét könnyedén nyert a Fradi

2006.08.26. 21:33
Úgy tűnik a Ferencváros labdarúgó csapatának nem jelent különösebb gondot a másodosztály. A klub vezetésének alkalmatlansága folytán az NB II-be száműzött csapat könnyedén nyert a harmadik fordulóban is, ezúttal a Makó együttese ellen, négy góllal.

A másodosztályba visszasorolt Ferencváros labdarúgó-csapata egyre inkább belelendül a játékba. A múlt heti, idegenbeli 5-2-es győzelem után, ezúttal hazai pályán, 12 ezer néző előtt verték a Makó együttesét.

A hazaiakat az sem zavarta meg, gogy a játékvezető ár az első percben "elfelejtett" megadni számukra egy jogosnak tűnő tizenegyest, a 6. percben Dragóner kezdte a gólgyártást, aki a 6. percben Lipcsei szögletét fejelte a kapuba.

Az első félóra végén egy szép akció befejezése nyomán Bartha növelte a zöld-fehérek előnyét, majd egyórányi játék után ismét a fiatal támadó volt eredményes 15 méterről.

A meccs utolsó periódusában már nyomasztó volt a hazaiak fölénye, de újabb gólt csak a lefújás előtt nem sokkal Lipcsei tizenegyéből tudtak szerezni. Ennek ellenére a Fradi győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben, így megérdemelten vezetik a Keleti csoport tabelláját, három meccsből szerzett kilenc pontjukkal.

Ferencváros-Makó 4-0 (2-0)
Üllői út 10000 néző, vezette: Solymosi

Gólszerzők: Dragóner (6.), Bartha (28., 60.), Lipcsei (85., 11-esből)
Csere: Szalai helyett Jovánczai (71.), Laczkó helyett Csepregi (85.), Lipcsei helyett Fitos (89.) ill. Bakos helyett Podonyi (46.), Hadár helyett Fülöp (46.), Bány helyett Zakar (61.)
Sárga lap: Mórocz (34.), Magyar (38.), Szaveljev (57., 85.)
Kiállítás: Szaveljev (85.)