Árpád
-2 °C
4 °C

A bukiknál a Barcelona megvédi BL-címét

2006.09.11. 13:30
A kedden rajtoló labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjét csak jövő májusban rendezik, de már most komoly pénzekkel lehet fogadni arra, melyik csapat játékosai emelik magasba a BL-trófeát. Aki a nagy esélyesekre fogad, keveset nyerhet, de aki mondjuk a bolgár Levszkit favorizálja, akár ezerszeres pénzhez is juthat.

Kedden elkezdődnek a labdarúgó Bajnokok Ligája idei szezonjának csoportküzdelmei. Mindenkinek megvan a maga esélyese, favoritja, így a jelentősebb fogadóirodáknál is lehet már kisebb-nagyobb összegekkel fogadni akár a végső győztesre, vagy a csoportok továbbjutóira.

A Barcelona mindenhol vezet

Abban valamennyi általunk átnézett fogadóiroda - William Hill, Sportingbet, Bwin - honlapja egyezik, hogy a címvédő Barcelona végső sikere fizeti a legkevesebbet. Átlagban ötös szorzóval fizet, ha az athéni döntő után ismét Ronaldinhóék emelhetik magasba a BL-trófeát.

A folytatásban is megegyeznek a vélemények: mindhárom irodánál a Chelsea, a Real Madrid és a Milan következik, egyaránt ebben a sorrendben. Amíg a nyáron Andrij Sevcsenkóval és Michael Ballackkal megerősödött angolok 5,5-szeres pénzt hozhatnak, addig a spanyolok átlagban kilencszeres és az olasz klub diadala tízszeres nyereménnyel kecsegtet.

Három angol is az élmezőnyben

A folytatásban azonban már eltérnek a vélemények, hiszen a William Hillnél Manchester United, Liverpool, Inter, Lyon és a tavalyi döntős Arsenal a sorrend addig a Sportingbetnél az olasz és a francia csapat fogja közre a három angol klubot. A Bwin ugyanakkor a manchesteriek sikerére fizeti a legkevesebbet (11-szeres pénz), míg őket az Internazionale követi (12-es szorzó), a másik három klub azonos oddsszal (15) szerepel.


Kattintson a májusi döntő képeiért!

A folytatásban ismét egyezik a három iroda "véleménye", hiszen mindegyiknél a Bayern München, Valencia, Roma hármas következik. Míg a német klub győzelme 19-szeres pénzt jelenthet, az olaszoké már harmincas szorzó feletti.

Magyarok a sor végén

A sor legvégén, az utolsó öt helyezett között két magyar érdekeltségű csapat is található. "Hátulról" az ötödik valamennyi fogadóirodánál Tőzsér Dániel együttese, az AEK Athén, amely a William Hillnél 126-szoros, a Sportingbetnél 133-szoros, míg a Bwinnél 501-szeres győzelemmel kecsegtet.

Igaz itt ugyanennyivel adják a román Steaua, a belga Anderlecht és a dán Köbenhavn végső diadalát is. A román és a belga csapat - utóbbi meghatározó tagja Juhász Roland - szinte mindenhol egyformán áll, míg a skandinávok kicsivel rosszabb oddsszal szerepelnek. A harmadik magyart - Fehér Csaba - foglalkoztató PSV a középmezőnyben található, ötvenszeres szorzóval.

A Levszki a legesélytelenebb

Abban azonban mindhárom helyen egyetértenek, a végső sikerre a bolgár Levszki Szófiának van a legkevesebb esélye. Azonban ha mégis Georgi Ivanovék sikerével zárulna az idei sorozat, úgy két helyen is ötszázszoros, míg a Bwinnél ezerszeres pénz ütné a fogadó markát.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?