Vilhelmina
12 °C
28 °C

A bukiknál a Barcelona megvédi BL-címét

2006.09.11. 13:30
A kedden rajtoló labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjét csak jövő májusban rendezik, de már most komoly pénzekkel lehet fogadni arra, melyik csapat játékosai emelik magasba a BL-trófeát. Aki a nagy esélyesekre fogad, keveset nyerhet, de aki mondjuk a bolgár Levszkit favorizálja, akár ezerszeres pénzhez is juthat.

Kedden elkezdődnek a labdarúgó Bajnokok Ligája idei szezonjának csoportküzdelmei. Mindenkinek megvan a maga esélyese, favoritja, így a jelentősebb fogadóirodáknál is lehet már kisebb-nagyobb összegekkel fogadni akár a végső győztesre, vagy a csoportok továbbjutóira.

A Barcelona mindenhol vezet

Abban valamennyi általunk átnézett fogadóiroda - William Hill, Sportingbet, Bwin - honlapja egyezik, hogy a címvédő Barcelona végső sikere fizeti a legkevesebbet. Átlagban ötös szorzóval fizet, ha az athéni döntő után ismét Ronaldinhóék emelhetik magasba a BL-trófeát.

A folytatásban is megegyeznek a vélemények: mindhárom irodánál a Chelsea, a Real Madrid és a Milan következik, egyaránt ebben a sorrendben. Amíg a nyáron Andrij Sevcsenkóval és Michael Ballackkal megerősödött angolok 5,5-szeres pénzt hozhatnak, addig a spanyolok átlagban kilencszeres és az olasz klub diadala tízszeres nyereménnyel kecsegtet.

Három angol is az élmezőnyben

A folytatásban azonban már eltérnek a vélemények, hiszen a William Hillnél Manchester United, Liverpool, Inter, Lyon és a tavalyi döntős Arsenal a sorrend addig a Sportingbetnél az olasz és a francia csapat fogja közre a három angol klubot. A Bwin ugyanakkor a manchesteriek sikerére fizeti a legkevesebbet (11-szeres pénz), míg őket az Internazionale követi (12-es szorzó), a másik három klub azonos oddsszal (15) szerepel.


Kattintson a májusi döntő képeiért!

A folytatásban ismét egyezik a három iroda "véleménye", hiszen mindegyiknél a Bayern München, Valencia, Roma hármas következik. Míg a német klub győzelme 19-szeres pénzt jelenthet, az olaszoké már harmincas szorzó feletti.

Magyarok a sor végén

A sor legvégén, az utolsó öt helyezett között két magyar érdekeltségű csapat is található. "Hátulról" az ötödik valamennyi fogadóirodánál Tőzsér Dániel együttese, az AEK Athén, amely a William Hillnél 126-szoros, a Sportingbetnél 133-szoros, míg a Bwinnél 501-szeres győzelemmel kecsegtet.

Igaz itt ugyanennyivel adják a román Steaua, a belga Anderlecht és a dán Köbenhavn végső diadalát is. A román és a belga csapat - utóbbi meghatározó tagja Juhász Roland - szinte mindenhol egyformán áll, míg a skandinávok kicsivel rosszabb oddsszal szerepelnek. A harmadik magyart - Fehér Csaba - foglalkoztató PSV a középmezőnyben található, ötvenszeres szorzóval.

A Levszki a legesélytelenebb

Abban azonban mindhárom helyen egyetértenek, a végső sikerre a bolgár Levszki Szófiának van a legkevesebb esélye. Azonban ha mégis Georgi Ivanovék sikerével zárulna az idei sorozat, úgy két helyen is ötszázszoros, míg a Bwinnél ezerszeres pénz ütné a fogadó markát.