Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kecskeméten megbotlott a Ferencváros

2006.09.16. 20:59
Jóllehet nyolcvan percet emberelőnyben játszott a másodosztályú futballbajnokság hatodik fordulójában a Ferencváros, nem tudta legyőzni a Kecskemétet. A hazai csapat a rendes játékidő ráadásában egyenlített.

A hétközben edzőt váltó Kecskemét - Varga István irányítja a csapatot - nagyon készült a Ferencváros ellen, és mintegy kilencezer néző előtt pontot szerzett az eddig még hibátlan, és öt győztes meccsen túllévő zöld-fehérek ellen.

Fejesgólokkal fordított a Fradi

Pedig már a tizedik percben emberelőnybe került az élvonalból száműzött fővárosi csapat, mert a ziccerben kilépő Tökölit csak szabálytalanul tudta megakadályozni Ábel.

Öt perc múlva Csordás mégis vezetést szerzett a hazaiaknak, de még a félidő vége előtt fordított a Ferencváros. Lipcsei Péter szögletét Tímár fejelte a kapu közepébe, majd a negyvenharmadik percben Bognár beadását Bartha nagy erővel fejelte a hálóba.

A Nyíregyháza is tizenhat pontos

A fordulás után a Fradi érthetetlenül visszavett a tempóból, igaz még így is veszélyesebben játszott riválisánál, de végül a kilencvenkettedik percben a jól érkező egykori tiszakécskei csatár, Balla Mihály egyenlített. Balla csereként állt be, épp az első gól szerzőjét, Csordást váltotta. A felkészülési időszakban a Kecskemét legyőzte a Fradit, most ez a bravúr nem sikerült.

A Ferencváros megőrizte első helyét, de a Jászapátit 2-1-re verő Nyíregyháza pontszámban befogta. Mindkét klubnak tizenhat pontja van.