Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Puskás akár a héten elhagyhatja az intenzív osztályt

2006.09.19. 10:01
Az elmúlt héten a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályára átszállított Puskás Ferenc állapota stabil, hétfőn magához tért. Az osztály igazgatója szerint így elképzelhető, hogy az egykori legendás játékos a hétvégére már elhagyhatja az osztályt.

Elképzelhető, hogy Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás labdarúgója a hétvégén elhagyhatja a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályát és visszakerülhet megszokott szobájába - tájékoztatta az MTI-t Iványi Zsolt, az intézmény intenzív osztályának megbízott igazgatója.

Magához tért, kinyitotta a szemét

"Az elmúlt napokban sikerült stabilizálni Puskás Ferenc állapotát" - mondta Iványi. Ezt megerősítette Buzánszky Jenő, az Aranycsapat egykori jobbhátvédje, aki a Nemzeti Sportban úgy nyilatkozott, hétfői látogatásakor - amikor Grosics Gyulával és Fejér Miklóssal jártak az egykori csapatkapitánynál - Puskás kinyitotta a szemét és rájuk nézett.

"Minél tovább stabil az állapota, annál kisebb a veszélye a szövődmények fellépésének. Az elmúlt napok alapján könnyen elképzelhető, hogy Puskás Ferenc pár nap múlva, talán a hétvégén elhagyhatja az intenzív osztályt" - mondta Iványi Zsolt.

Hat éve kórházban

A 79 éves legendás balösszekötőt hat éve kezelik a Kútvölgyi Kórházban Alzheimer-kór-szerű betegséggel, múlt kedden azonban állapota rosszabbodott, kritikusra fordult, ezért átvitték az intenzív osztályra.