Endre, Elek
17 °C
30 °C

Még simán lehetünk másodikak

2006.09.28. 11:25
Hiába kezdett gyengén a labdarúgó Bajnokok Ligájában az olasz Internazionale együttese (két forduló után pont és rúgott gól nélkül állnak), a csapat edzője úgy véli, még simán odaérhetnek a továbbjutást jelentő második helyre.

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei során eddig az olasz Internazionale szereplése jelenti a legnagyobb meglepetést. A nyáron alaposan megerősödött milánóiak (Vieira, Crespo, Ibrahimovics) az eddigi két fordulóban még pontot és gólt sem szereztek, holott a már említet két csatáron kívül keretükben található még a brazil Adriano és az argentin Cruz is.

A kiállítások miatt nem nyertek

A portugál Sporting elleni idegenbeli vereség után, a német Bayern ellen hazai környezetben maradtak alul. Az Inter híveit nem csak a gyenge szereplés, de az idei szezonban mutatott játék és a számtalan kiállítás is dühíti.

Ennek ellenére a csapat szakvezetője Roberto Mancini nem aggódik. "A Bayern ellen az első félidőben semmit nem kockáztattunk, a másodikban akartuk eldönteni a meccset, de jöttek a kiállítások - mondta a találkozó után az egykori válogatott játékos.

Nyugodtabb játék kell

A 90-es vb-n szereplő játékos szerint elkerülhető gólokat kaptak, ráadásul a Bayern addig nem is volt veszélyes. "Az eredmény hazug" - vélte Mancini.

"A bíróról nem beszélek, mert mentegetőzésnek tűnne. Nem esünk kétségbe, négy meccs alatt még simán lehetünk másodikak a csoportban" - vélte az edző. Ugyanakkor azzal tisztában van, nyugodtnak kell maradniuk, hiszen az eddigi két találkozónkon mindig kiállítottak tőlük valakit, Európában pedig nehéz emberhátrányban nyerni.