Zsuzsanna
-3 °C
3 °C
Jászapáti Petra
kedd 11:00
Jászapáti Petra
Rövidpályás gyorskorcsolya

Ismét teltház várható a Fradi-pályán

2006.10.11. 16:59
Úgy tűnik, az MLSZ újabb szankciója a Ferencváros ellen még jobban összefogja a zöld-fehér szurkolókat. A hétvégi, Jászberény elleni találkozón ennek köszönhetően ismét teltház lehet az Üllői úton, igaz, a kapu mögötti két szektor most is le lesz zárva.

A keddi, huszonötmilliós pénzbüntetés bejelentése után erősen fogadkoznak a fradisták, hogy a hétvégén az NB II. soros mérkőzésén, a Ferencváros-Jászberény találkozón ismét teltház várja a csapatokat.

Az elnök is várja a szurkolókat

Lipcseiék szombaton az Üllői úton játszanak az újonc ellen ellen, miután a két csapat felcserélte a pályaválasztói jogot. A klub nemrégiben megválasztott elnöke, Dámosy Zsolt is bíztatta a szurkolókat, hiszen megválasztása óta többször is említette, külön a klub feltámasztására szánt tőkéje nincsen, de mindenki, aki kimegy a meccsre és jegyet vesz, segíti a Fradit.

A találkozóra szóló jegyárak megegyeznek majd az őszi idényre kiszabott jegyárakkal (A kategóriás belépő: 1 400 Ft, B kategóriás: 950 Ft, C kategóriás: 700 Ft, Nyugdíjas: 350 Ft). A 18 órakor kezdődő meccsre a bérletek nem érvényesek, miután a kedvezményes szezonbelépők ára, az eredeti sorsolásnak megfelelően nyolc hazai találkozóval számítva lett kialakítva.

Két szektor még mindig lezárva

Ugyanakkor "igazi" telt ház biztosan nem lesz, hiszen az MLSZ fegyelmi bizottsága korábban három bajnoki mérkőzésre lezáratta a kapu mögötti lelátó részt. Bár a zöld-fehérek soros hazai meccsére a pályaválasztói jog felcserélése miatt kerül sor az Üllői úton, az FB határozata a szombati találkozóra is érvényes, azaz a K-, illetve az L-szektorba ezúttal sem válthatnak jegyet a szurkolók.

"A fegyelmi bizottség ítéletében három soros hazai bajnokit jelölt meg a lezárás időtartamának, így a pályaválasztói jog felcserélése ezt nem befolyásolja" - mondta a 100%Fradi színes hetilapnak Tepszics Ignác.