Csilla, Noémi
11 °C
28 °C

Már a Chelsea a favorit

2006.11.03. 09:00
A labdarúgó Bajnokok Ligája rajtja előtt a fogadóirodáknál még a Barcelona számított az elsőszámú esélyesnek, mostan azonban már a Chelsea végső győzelme éri a legkisebb kockázatot.

Didier Drogba góljainak köszönhetően a jelentősebb fogadóirodáknál már nem az előző kiírás győztese, a Barcelona, hanem az angol bajnok számít a labdarúgó Bajnokok Ligája fő esélyesének. A Chelsea elefántcsontparti támadója a két együttes első csoportmeccsén győztes gólt szerzett, majd a "visszavágón" a 92. percben egyenlített a Barca otthonában.

A Lyon az éllovasok nyomában

A Jose Mourinho-féle "világválogatott" végső győzelme az angol William Hillnél és a Sportingbetnél négyszeres, a Betandwinnél pedig 4,75-ös szorzóval szerepel. A címvédő Barcelona valamennyi irodánál hatszoros pénzt hozhat a most rá fogadónak.

A harmadik helyen mindenhol az idei szezon eddigi egyetlen száz százalékos csapata, a francia Lyon áll, nyolc- illetve kilencszeres szorzóval. A William Hillnél és a Betandwinnél Real Madrid, Milan, Manchester United a további sorrend, míg a Sportingbetnél a Milan található a negyedik helyen, valamennyi esetben egy-egy ponttal elmaradva az előttük állótól.

Egyben a Bayern, az Inter és a 'Pool

A folytatásban. az azonos csoportban szereplő olasz Inter és a német Bayern található 15-szörös pénzzel, de amíg a Betandwinnél és a Sportingbetnél a Valencia előzi meg őket, a William Hillnél a Liverpool áll előttük. Gerrardék esetleges májusi sikere valahol 12-szeres, máshol 21-szeres pénzt jelenthet.

Juhászék sikere nagy pénzt hozhat

A folytatásban valamennyi olyan csapat szerepel, melynek még van matematikai esélye a továbbjutásra. Az azonban valamennyi irodánál "tény", hogy e legkevesebb esélye a Szpartak Moszkvának, a Sahtarnak és a belga Anderlechtnek van. Akad ahol ezerszeres, máshol ennek háromszorosa az odsz Juhász Rolandék esetleges sikere esetén.