Csilla, Noémi
10 °C
28 °C

A sérült Eto'o az öltözőfolyosón balhézott

2006.11.03. 15:55
A keddi Barcelona-Chelsea BL-meccs nem csak a pályán korbácsolta fel az indulatokat, de a szekkomentátorként tevékenykedő sérült Eto'o is felhúzta magát rajta. a meccs után csak csapattársai tudták lefogni, hogy ne menjen neki a véleménye szerint sportszerütlen angoloknak.

A kedden lejátszott Barcelona-Chelsea labdarúgó Bajnokok Ligája-találkozó nemcsak a pazar gólok, hanem a játékosok kirívó durvaságai, és az erélytelen játékvezetés miatt marad emlékezetes. A sok színészkedés miatt egyébként Lennart Johansson, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke megbüntetné a két együttest.

Kommentátorként húzta fel magát

A meccs érdekessége, hogy nem csak a pályára lépők voltak "túlpörögve": a találkozó után egy olyan játékos akart balhézni, aki pályára se lépett. Samuel Eto'o, a katalán csapat kameruni csatára még a Bréma elleni BL-találkozón sérült meg, így ezúttal szakkomentátorként segédkezett egy spanyol televíziós csatornánál.

A 92. percben aztán - mikor Drogba megszerezte az angol együttes egyenlítő gólját -, ledobta fülhallgatóját és amennyire sérült lába engedte, lesietett az öltözőfolyosóra, hogy ott vegyen elégtételt a szerinte sportszerűtlenül játszó Chelsea tagjain.

Sevcsenkóba is belekötött

A nagyobb rendbontást csapattársai - elsősorban a gólpasszt adó Ronaldinho - akadályozták meg, akik betuszkolták őt a csapat öltözőjébe. Dühe csak lassan párolgott el, ennek köszönhetően a meccs utáni nyilatkozatában külön kitért a Chelsea-re, annak is egy játékosára.

Eto'o Sevcsenkót "találta meg", aki véleménye szerint hiába a világ egyik legjobb támadója, élete legrosszabb döntését hozta meg, amikor a Mourinho-csapathoz szerződött. Hiszen amióta ott játszik, messze került csúcsformájától.

A 2004-es Aranylabdás ukrán csatár amúgy nem is szerepelt a találkozón, szintén sérülés miatt volt kénytelen kihagyni az összecsapást.