Bernadett
0 °C
4 °C
Swaney Elizabeth
hétfő 02:00
Swaney Elizabeth
Szabadstílusú sí

Kétgólos előnyről vesztett pontokat a Fradi

2006.11.04. 16:44
A szünetben már két góllal is vezetett a Ferencváros Kazincbarcikán, mégis csak döntetlent tudott játszani az NB II 12. fordulójában. A zöld-fehérek szerencséje, hogy fő riválisuk a Nyíregyháza is csak döntetlenezni bírt Szolnokon.

A labdarúgó NBII 13. fordulójában a listavezető Ferencváros remekül kezdett Kazincbarcikán, Lipcsei vezérletével sorra vezette veszélyes támadásait. Így nem is volt meglepő, hogy az első félidő végére kétgólos előnybe kerültek a vendégek.

Előbb egy szabadrúgás után Tököli sodorta a kapuba a Dragóner által lefejelt labdát, majd Lipcsei remek kiugratása után Barta bombázott a kapuba.

A második játékrészben aztán Gellei Imre együttese ráült az eredményre, míg a hazaiak egyre bátrabban támadtak. Ennek meg is lett az eredménye, két fejesgóllal sikerült is egyenlíteniük, a meccs hajrájára egyre többet reklamáló zöld-fehérekkel szemben. A fővárosiak a végén saját csapdájukba estek bele, hiszen annyit reklamáltak, hogy a 89. percben, amikot tényleg a tizenhatoson belül rúgták fel Csepregit, a játékvezető nem adott tizenegyest.

A Fradi szerencséje, hogy a bajnokságban mögötte álló és mindössze négy ponttal lemaradó Nyíregyháza is botlott, Szolnokon játszott - az FTC-hez hasonlóan - 2-2-es döntetlenre volt csak képes.

Eredmények:
Labdarúgó NB II, 13. forduló:
Keleti csoport:
Kazincbarcika-Ferencváros 2-2 (0-2)
Vecsés-Kecskemét 0-0
Szolnok-Nyíregyháza 2-2 (1-1)
Baktalórántháza-Jászberény 2-1 (1-0)
Budafok-Békéscsaba 4-0 (4-0)

Nyugati csoport:
Budaörs-Barcs 2-2 (0-1)
Celldömölk-Lombard Pápa 0-1 (0-1)
Mosonmagyaróvár-Soroksár 1-1 (1-1)
Integrál-DAC - Gyirmót 1-1 (1-0)
Hévíz-Kaposvölgye 1-2 (0-0)