Béla
13 °C
27 °C

A magyar vb-győzelem 751-szeres pénzt hozna

2006.11.28. 15:58
Majdnem négy évvel a következő labdarúgó-világbajnokság előtt a brazilokat tartja a legesélyesebbnek az aranyra a William Hill fogadóiroda. A magyar válogatottra is lehet pénzt tenni és már kisebb összeg is milliomossá tehetné azt, aki az egyelőre kapitány nélküli csapatra fogadna.

Még öt hónapja sem ért véget a nyári labdarúgó-világbajnokság, amelyen az olasz válogatott diadalmaskodott, de a világ talán legjelentősebb fogadóirodájánál, az angol William Hillnél már a 2010-es torna végső győztesére is lehet fogadni.

Természetesen a brazilok az élen

Az élen az elmúlt évekhez hasonlóan a németországi tornán a legjobb nyolc között búcsúzó brazilok állnak, aki most fogad Ronaldinhoékra, ötszörös pénzt nyerhet. A második argentinok - szintén a nyolc között estek ki idén - már hatszoros szorzóval szerepelnek.


Négy év múlva a brazilok emelgetik? (fotó: AFP)

A legjobb európai természetesen a címvédő olasz válogatott, amelynek elsősége nyolcszoros nyereményt hozhat, míg Tottiék után a bronzérmes németek következnek kilences szorzóval.

Az Eb-re a németekre nem éri meg fogadni

Természetesen a 2008-as Európa-bajnokság győztesére is lehet fogadni és itt meglepetésre a németek állnak az élen, és csak utánuk következnek a világbajnok olaszok. Előbbi Eb-győzelme hétszeres, utóbbié hét és fél szeres pénzt hozhat. A holland, francia, angol győzelem egyaránt 8-szoros pénzt jelent, míg a portugálok végső sikere 15-szörös nyereménnyel kecsegtet.

A csoportjában jelenleg három vereséggel és egy győzelemmel az ötödik helyen álló magyar válogatott esetleges győzelme 1001-szeres pénzt hozhat, míg a csoportunkban a továbbjutásra leginkább esélyesnek tartott csapatok közül a törökök 34-, a görögök 41-, a norvégok 101-szeres pénzt hozhatnak.

Zidane nélkül keveset érnek a franciák

Az idén sokak által végső győzelemre is esélyesnek tartott, ám a negyeddöntőben búcsúzó angolok tízszeres, a világversenyt negyven éve nem nyerő spanyolok 13-szoros szorzóval következnek. Meglepetésre a vb-ezüstérmes franciák csak a hetedikek a sorban, vélhetően ennyit tesz az idei torna legjobbjának választott Zidane visszavonulása. A többieket csak 15-szörös eséllyel lehet megjátszani.

A sorban a hollandok, a portugálok és legjobb afrikaiként Elefántcsontpart következik, majd tizenkettedikként az első olyan ország, Kamerun, amely nem volt ott az idei világbajnokságon. Samuel Eto'o és csapata aranya 67-szeres pénzt ér, míg az utánuk következő Dél-Afrika, amely a torna helyszíne lesz 81-szeres pénzt ér.

751-szeres pénz a magyar győzelem

A vb-szereplők közül a legkevesebb esélyt Irán, valamint Trinidad és Tobago kapta, előbbi 501, utóbbi 5001-szeres pénzt hozhat esetleges vb-győzelmével. Az ő esélyük az oddszok figyelembe vétele nélkül legalább akkora, mint a norvégokkal együtt 751-szeres szorzóval szereplő magyar válogatotté.

A lista a FIFA tagállamai közül mindössze 78-at sorol fel és meglepetésre a legutolsó helyen Izland szerepel, azaz ha Eidur Gudjohnsenék nyernék a vb-t a most rájuk fogadók 10001-szers pénzt nyerhetnek.