Viola
-5 °C
-2 °C

Kacsa volt a Fradi elnökének lemondása

2007.02.02. 12:41
Az egyik internetes portál szerint lemondott posztjáról a Ferencvárosi Torna Club elnöke Dámosy Zsolt, aki jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik. A klub vezetősége és elnökségi tagja azonban egyszerű félreértésnek titulálja a híresztelést.

Dámosy Zsolt, a Ferencváros elnöke jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik. Vannak, akik azt állítják, a klub jövőjéről tárgyal, míg mások szerint a vasárnap hajnali Super Bowl-döntő miatt tartózkodik kint. Távollétében Balogh Ákos jogász foglalkozik a klub körüli ügyekkel.

Kedden a labdarúgó csapatot működtető zrt. irányításában is változás történt, ez az első alkalom, hogy nem a klub elnöke a zrt. elnöke is.

Az NB1.hu internetes oldalon talán ennek következtében megjelent, miszerint Dámosy a tengerentúlról küldött egy emailt, melyben arról tájékoztatja az elnökséget, hogy a jövő heti elnökségi ülésen lemond posztjáról. Ugyanakkor kérte, hogy írjanak ki új elnökválasztást, amelyen újfent jelöltetni szeretné magát.

Boros Bánk Levente, a klub elnökségi tagja érdeklődésünkre elmondta, az elnök valóban írt egy levelet, melyben megerősítette, hogy továbbra is ő a klub elnöke. Boros Bánk szerint az adhatott félreértésre okot, hogy a szöveg kétféleképpen értelmezhető, és a honlapon a szövegkörnyezetéből kiragadott mondatot érthettek félre, ezért jelent meg ez a téves információ.

Az FTC elnökségének hivatalos közleménye:
"Egy rosszindulatú információkiszivárogtatás történt. Egy belső levelezésből önkényesen kiragadott szóösszetétel helytelen értelmezéséből adódik a félreértés. Az elnökség a normális rendnek megfelelően dolgozik tovább, Dámosy Zsolt továbbra is az FTC elnöke."

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!