Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magyar gólokkal nyert a Barnsley

2007.02.21. 12:42
Ferenczi kétszer, Rajczi egyszer volt eredményes az angol másodosztályban szereplő Barsley csapatában. Szintén nyert az ezúttal két magyarral felálló Plymouth, miként a Gera nélküli WBA és a Királlyal a kapujában szereplő Crystal Palace is.

Miközben euróba a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőire figyelt, az angol másodosztályban teljes fordulót rendeztek.

Gólerős magyarok

A Barnsley a télen igazolt két magyarral, Ferenczivel és Rajczival kezdett és a két támadó meg is hálálta a bizalmat. A Hull elleni találkozó három gólját a két magyar játékos szerezte, amíg Rajczi fejjel volt eredményes, társa fejjel és lábbal is betalált a vendégek kapujába, hogy aztán a lefújás előtt nem sokkal, lecserélésükkor vastaps kísérje őket az öltözőbe.

Nyert a legmagyarabb csapat a Plymouth is, amelyben ezúttal nem játszott a sérült Buzsáky Ákos. Tímár végig játszotta a Colchester elleni találkozót - volt egy veszélyes fejese is -, míg Halmosi csak az utolsó negyedórában jutott szóhoz a 3-0 arányban megnyert meccsen.

Gera nélkül nyert a WBA

A West Bromwichban szereplő Gera Zoltán még csereként sem léphetett pályára a Cardiff elleni találkozón, melyet végül csapata 1-0-ra nyert meg. Uganilyen arányban diadalmaskodott a Király Gáborral a kapujában felálló Crystal Palace, mely a Southend United otthonából hozta el a három pontot.

A liga másik magyar kapusa, Fülöp Márton is kezdő volt a Sunderlandben, és bár sokáig vezettek a Birmingham City otthonában, végül megkellett elégedniük az egy ponttal. A Wolverhamptonban továbbra sem kapott szerepet a Rósa-Gyepes páros, míg a Vass Ádámot foglalkoztató Stoke City nem lépett pályára.

Eredmények:
Barnsley-Hull City 3-0
Birmingham-Sunderland 1-1
Burnley-Leicester 0-1
Coventry-Southampton 2-1
Ipswich-Wolverhampton 0-1
Leeds United-Queen's Park Rangers 0-0
Luton Town-Sheffield Wednesday 3-2
Plymouth Argyle-Colchester 3-0
Preston North End-Norwich City 2-1
Southend United-Crystal Palace 0-1
West Bromwich Albion-Cardiff City 1-0

Az állás: 1 Derby 63
2 West Brom 62
3 Birmingham 61
4 Preston 59
5 Sunderland 57
6 Southampton 56