Sámuel, Hajna
21 °C
32 °C

Már nem a Barcelonát tartják a BL fő esélyesének

2007.02.22. 10:45
A labdarúgó Bajnokok Ligája idei rajtja óta a Barcelona csapatának végső sikere jelentette a legkevesebb pénzt a fogadóirodáknál. Szerdai vereségük után azonban alaposan csökkentek a katalánok esélyei, amit a jelenlegi odszok is jól mutatnak.

Alaposan átrendeződtek az esélyek a világ talán legjelentősebb fogadóirodájánál a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első találkozói után.

A Liverpool is megelőzte a Barcát

A brit William Hillnél a sorozat kezdete óta az élen álló, így értelemszerűen a legkisebb odszal megfogadható Barcelona a Liverpooltól elszenvedett vereségével például lecsúszott az ötödik helyre. A katalánok végső sikere a keddi mérkőzés előtt 4,5-szeres pénzt ért, addig aki most fogad Ronaldinhoékra, már tízszeres szorzóval számolhat.


A liverpooli Craig Bellamy ünnepli a gólját a Barca ellen (fotó: AFP)

Ugyanakkor az angol együttes májusi sikere egy nappal korábban még 26-szoros pénzt jelentett, mára viszont már a katalánokénál is rosszabbul fizet. A 2005-ös győztes újabb BL-győzelme a csütörtök délelőtt lekötött összegnek csak a kilencszeresét hozza.

Már a Chelsea áll az élen

A legesélyesebb jelenleg a Chelsea, a Porto elleni, 1-1-es döntetlen után 4,33-szoros szorzóval. Egy nappal korábban a londoniak a második helyen álltak, ötszörös esetleges nyereménnyel.

Az angol bajnoki címvédő mögött a jelenlegi listavezető Manchester United található, majd a francia Lyon következik, hat-, illetve nyolcszoros pénzzel. A már említett Liverpool, Barcelona páros után ismét egy olyan kettős következik, mely egymás ellen szerepel a nyolcaddöntőkben.

Együtt a Real és a Milan

Az olasz Internazionale tizenegyszeres pénzt hozhat, míg ellenfele, a spanyol Valencia az Arsenalhoz végső sikere hasonlóan 13-szoros nyereménnyel kecsegtet. Az eset érdekessége, hogy amíg az angol klub BL-győzelme egy nappal korábban is ugyanennyit ért, az Interé kilencről esett le, míg a spanyoloké alaposan feljavult a 21-szeres szorzóhoz képest.

A Real Madrid és aktuális ellenfele, a Bayern München maradt, ahol volt, 15-szörös és 21-szeres pénzzel. (A spanyolok itt holtversenyben szerepelnek az olasz Milannal.) A leghátul szereplő csapatok helyzete szinte semmit nem változott, utolsó a Lille 301-szeres, míg utolsó előtti a Celtic és a Porto 81-szeres szorzóval.