Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Letartóztatták José Mourinhót

2007.05.16. 10:27
Összevitatkozott a rendőrséggel kedd este José Mourinho, és egy nyugat-londoni őrszobán kötött ki, ahol ujjlenyomatot vettek tőle: nem engedte, hogy családja kutyáját karanténba vigyék. Végül megúszta figyelmeztetéssel a Chelsea edzője.

Letartóztatta és figyelmeztette a rendőrség José Mourinhót, a Chelsea labdarúgócsapatának edzőjét kedd késő este Londonban: kutyáját akarták karanténba vinni, de a tréner ellenszegült, ezért bekísérték az őrse, ujjlenyomatot vettek tőle, majd elengedték.

A The Sun tudósítása szerint Mourinho a klub díjátadó vacsoráját hagyta ott hirtelen, mert felesége, Tami hívta. Kutyájukat, egy Yorkshire terriert két rendőr és egy állategészségügyi megbízott akarta elszállítani, mert felmerült, az állat külföldre került, majd engedély nélkül tért vissza Angliába. A brit törvények nagyon szigorúak, állatokat csak hosszú időnyi karantén után engednek az országba.


Mourinho közép-európai idő szerint tíz óra körül ért haza, visszavette a yorkie-t a rendőröktől, és összevitatkozott velük.

A The Sun értesüléseit erősíti, hogy a Scotland Yard szóvivője elismerte, kedd este egy londoni címről bevittek egy 44 éves férfit, ujjlenyomatot vettek tőle és hivatalos hatósági figyelmeztetést kapott.

Mourinho szerda reggel a szokott időben hagyta el otthonát, de nem nyilatkozott a háza előtt váró újságíróknak.

A Chelsea szombat délután a Manchester Uniteddel játszik angol FA Kupa döntőjében.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!