Olivér
4 °C
8 °C

Vécére ment meccs közben a kapus

2007.05.17. 16:41
Vizelnie kellett mennie a kapusnak mérkőzés közben, és kérésére a bíró a művelet idejére leállította a mérkőzést.

Nem petárda vagy nézőtéri huhogás, nem lefejelés állt le percekre egy futballmeccs szerdán.

Az argentin labdarúgó bajnokság 2. osztályának szerdai, Defensores de Belgrano-Sarmiento-mérkőzésén 71. percben a hazaiak kapusának vécéznie kellett mennie, amit jelzett a bírónak. "Ki kell mennem a vécére, mert rosszul leszek" - árulta el el Maximiliano Kadijevic a meccs utáni nyilatkozatában. A játékvezető meg méltányolt a kérést, a kapus pedig lefutott a pályáról, eltűnt a játékoskijáróban, majd dolga végeztével visszajött. Öt percig állt a játék a pisiszünet miatt.

"Rettenetesen zavart a dolog, talán egy gyümölcslé miatt" - magyarázta a mérkőzés után a láthatólag megkönnyebbült kapus. Ettől még a mérkőzést elvesztette a csapata a Sarmieno de Junin együttesével szemben, 0-2-re.

Arról, hogy a két dugót még a bíró által nagylelkűen engedélyezett kimenetel előtt kapta Kadijevic, vagy már azután, nem adott hírt az AFP, sem a Reuters.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?