Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beckhamet visszafogadta az angol kapitány

2007.05.27. 16:05
Játszhat a brazilok elleni pénteki barátságos meccsen a Real Madrid középpályása, David Beckham. A kapitány, Steve McClaren korábban kemény szavakkal kritizálta a játékost, most azonban visszahívta, így beadhat a Wembley-ben.

Csaknem egyéves szünet után visszatér az angol labdarúgó-válogatottba David Beckham, a korábbi csapatkapitány.

A Real Madrid harminckét éves középpályása a tavalyi világbajnokságon, a Portugália ellen büntetőkkel elvesztett negyeddöntőben játszott utoljára a nemzeti színekben, ám Steve McClaren szövetségi kapitány bejelentette: számít rá pénteken a Brazília elleni barátságos mérkőzésen, valamint június hatodikán az észtországi Eb-selejtezőn is.

"Remek formában van, tapasztalt játékos, és ismét éhes a sikerre. Eredetileg Steven Gerrardot képzeltem el a jobb oldalon, de David utóbbi meccseit látva másként döntöttem" - jelentette ki a szakvezető, aki korábban határozottan elzárkózott a szerepeltetésétől. Azt mondta, hogy Beckham már a múlt, és fiatal játékosokra akar építeni.

A nyártól a Los Angeles Galaxyt erősítő Beckhamnek ezzel esélye nyílt belépni a "századosok" közé, jelenleg ugyanis kilencvennégy válogatottságnál tart.

A döntéshez feltehetően az is hozzájárult, hogy az angolok csoportjukban csak negyedikek, a horvátok, az izraeliek, és az oroszok is megelőzik őket.