Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Győzött a Milan, vetkőzött a riporter

2007.06.05. 11:41
Az olasz Tele Lombardia televízió csinos riportere Renata Teixeira Nunes megfogadta, ha nyer a Milan a BL-döntőben, élő adásban mutat be sztriptízt. A Milan nyert, a csinos riporter pedig állta a szavát. Videó.

A labdarúgó Bajnokok Ligája idei kiírásában a Milan együttese diadalmaskodott. Az olasz klub a küzdelmek során a Bayern Münchent és a Manchester Unitedet is búcsúztatta, míg a döntőben a Liverpoolnál bizonyult jobbnak.

A győzelemért vetkőzött

A döntőnek különleges apropót adott, hogy két évvel korábban ugyanez a két csapat játszotta a finálét és hiába vezettek már 3-0 arányban az olaszok a szünetben, az angol csapat hat perc alatt egyenlített, majd tizenegyesekkel a trófeát is megnyerte.

Talán éppen ezért tett még a döntő előtt egy viccesnek tűnő kijelentést Renata Teixeira Nunes, a Tele Lombardia olasz televíziós csatorna riportere. A roppant vonzó szőke hölgy kijelentette, ha a Milan visszavág a két évvel korábbi vereségért és megszerzi a BL-trófeát, élő adásban fog sztriptízt bemutatni.

Még sose csinált ilyet

Inzaghi duplázásának köszönhetően a hölgy végül tartotta a szavát és mint a mellékelt videó is mutatja, egy szál bugyira levetkőzött. Mint később elmondta, sose csinált még ilyet. "Nagyon izgultam de állnom kellett a szavam. Ugyanakkor örülök, hogy a Milanért tehettem ezt" - mondta a lelkes szurkoló.

Renata kedvenc játékosa Kaka, de nemcsak mint játékos, hanem mint férfi is tetszik neki a brazil labdarúgó. Arra a kérdésre, hogy mit szólt a barátja a mutatványához, mosolyogva jegyezte meg, jelenleg nincs párja, és várja a jelentkezőket.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft