Emőke
-4 °C
9 °C

Brutálisan megverték a Vasas védőjét

2007.06.24. 19:42
Három helyen törött el az állkapcsa annak a Vasas-játékosnak, akit kegyetlen támadás ért Horvátországban. Az édesapja szerint kizárt, hogy kikezdett volna valamelyik támadó barátnőjével, mert ő is a kedvesével volt, barátaihoz hasonlóan. A támadásra eddig nincs magyarázat, a védőt hétfőn, Budapesten műtik.

Forrás: VasasBP.hu

Az idei szezonban a Vasas csapatában állandó helyet vívott ki magának Pandur Péter, aki korábban megfordult a Honvédban és az MTK-ban. Védő létére négy gólig jutott, a közönség egyik kedvence lett, jelentős részt válallt a csapat ötödik helyezéséből.

A huszonhat éves, ötvenegy élvonalbeli meccsel rendelkező Pandur Horvátországba ment nyaralni, és az a legrosszabb álmaiban sem fordult meg, hogy mentővel tér haza a tengerpartról.

A rendőrök szerint zágrábiak voltak a támadók

Pandur édesapja a Vasas hivatalos honlapján így nyilatkozott. "Péterék heten voltak nyaralni. Ez volt az első olyan nyaralása, amit baráti és családi körben közösen töltött. Utolsó estéjükön, egy pubból hazafelé menet támadta meg őket egy hét fős társaság. A helyi rendőrök szerint zágrábi nehézfiúk. Péternek olyan érzése volt, hogy már a kocsmától követték őket, és végül az apartmanjuktól mintegy száz méterre ütöttek rajtuk. Leütötték Tamást, Péter testvérét, és amikor Péter segíteni próbált, őt egyszerűen fejbe rúgták. A velük lévő harmadik fiút sem kímélték, de a lányok is sokat kaptak. Kizárt, hogy valakinek a barátnőjével kezdtek volna ki, hiszen ott voltak velük a lányok is. Senki nem számíthatott erre" - mondta.

"Mentővel hozattuk haza, miután Horvátországban csak később kaphatott volna orvosi ellátást. Először a Merényi kórházba vitték, ahonnan egy CT vizsgálat után - miután nem találtak azonnali beavatkozásra utaló jelet - a János kórházba szállították. Három helyen tört el az állkapcsa, és holnap délelőtt meg kell műteni. Egyelőre nem lehet többet tudni" - összegzett a megrendült édesapa.