Judit
2 °C
7 °C

Kecskeméten alázták a Fradit

2007.10.13. 15:40
Megalázták, majd a levonulás során kinevették a Ferencváros játékosait Kecskeméten, ahol a labdarúgó NB II rangadóján a hazaiak simán nyertek a borzalmasan játszó zöld-fehérek ellen.

A pénteki nap egyik vezető híre az volt, hogy kibékült egymással a Fradi vezetése és a szurkolók azon csoportja, amely az elmúlt hetekben a stadion előtt "szurkolt". A döntés értelmében tehát már mindenki bemehetett Kecskeméten, ahol az NB II Keleti csoportját vezető hazaiak fogadták a negyedik helyen álló Fradit.

A Fradinak rossz előjel volt, hogy a tavalyi szezonban Kecskeméten veszítette el első pontjait, majd az Üllői úton a kecskemétiek ellen a veretlenségét is a csapat. Az akkori fiaskó Gellei Imre vezetőedző állásába került.

Mindkét együttes bátran kezdett, de a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Az első félóra végén a tavasszal két gólt is szerző Yannich mesteri labdát adott Kormosnak, aki szép mozdulattal lőtt a zöld-fehérek hálójába. A Fradi még nagyobb hangsúlyt helyezett a támadásokra, minek következtében a hazaiak egy gyors kontra végén még a szünet előtt növelni tudták előnyüket.

A második félidőben is a Fradi kezdett aktívabban, de valamirevaló helyzetet nem sikerült kialakítania a Ndjodo vezette támadósornak. Ennek ellenére nem a támadók voltak a leggyengébbek, hanem a Dragóner, Mátyus, Vasas fémjelezte védősor.

Előbb ismét Yannich szerzett olyan gólt, melyet bármelyik pályára hívott szurkoló megtudott volna akadályozni, ám a sorban álló vendégvédőknek ez nem sikerült, majd Mátyus rúgott akkora lyukat, hogy Izsákról kellett visszahozni a jobb lábát.

Eközben még Vincze Ottó bizonyította be miért nem lett a Barcelona játékosa - tök feleslegesen kiállítatta magát -, majd jött a Fradi-játékosok számára legfájóbb rész, amikor a kecskeméti szurkolók hangos nevetése mellett az öltözőbe vonulniuk.

A Kecskemét győzelmével már nyolc ponttal vezet az egyre jobban széteső Ferencváros előtt.

Kecskeméte TE - Ferencváros 4-0 (2-0)

Kecskemét, 4000 néző, vezette: Bede

Gólszerzők: Kormos (28.), Yannick (45., 61.), Kopunovics (78.)
Csere: Balázs helyett A. Kopunovics (56.), Kormos helyett Ábel (75.), Yannick helyett Szabó T. (84.), ill. Kulcsár helyett Nagy S. (38.), Bartha helyett Fitos (65.)
Sárga lap: Balázs (23.), Gyagya (47.), Lovric (79.), ill. Vasas (17.), Bartha (33.), Vincze O. (37.), Lazics (68.), Lipcsei (82.)
Kiállítás: Vincze O. (63.)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?