Máté, Mirella
14 °C
30 °C

Mindenki az év góljára hajtott a hét végén

2008.03.03. 10:39
Annak ellenére, hogy csak március elejénél tartunk, és rengeteg meccs van 2008 végéig, szombat-vasárnap több olyan gól is esett, amely a szezon végén versenyben lesz az év legszebbje szavazáson. Pompás videók Tottival, Ronaldinhóval, Millerrel.

Olaszországban a Roma könnyedén intézte el a Parmát, a találkozó két gól miatt marad emlékezetes. A hazaiak második gólját ugyan parmai játékos Falcone szerezte, de olyan esetlen mozdulattal lőtt a kapujába, hogy otthon valószínűleg ő is ezen röhög.

A harmadik gól gyönyörű kapáslövésből született, ezt természetesen Francesco Totti szerezte. Esposito sarkazását lőtte 17 méterről a jobb sarokba.

A spanyol bajnokságban a Real Madrid 3-2-re nyert a Recreativo vendégeként, elsősorban a csereként beállt Robinhónak köszönhetően, aki két gólt is jegyzett. Az elsőt ugyan Raul szerezte - akinek a kapus majdnem levitte a fejét -, de az igazán emlékezetes a brazil második gólja: remek mozdulattal emelt át a kapujából kiinduló kapuson.

A Barcelona kikapott, de Ronaldinho olyan gólt vágott, mint fénykorában. Xavi jobb oldali beadását ollózva lőtte a kapuba. A brazil játékos labdája az egyik védő feje felett csapódott a kapuba. A kapus elvetődött, de hiába.

Az angol bajnokságban a Chelsea simán nyert a West Ham ellen, a találkozón Joe Cole és Ballack is szép gólt szerzett. Az angol felpörgetett labdát vágott ballal a hosszú sarokba...

...a német pedig kapásból lőtte ki a másikat.

A hétvége legszebb gólja mégis a West Bromwich Albion játékosáé, Milleré, aki csapata második gólját szerezte a Plymouth ellen. A játékos egy előrevágott labdát mellel levett, majd nagy birkózás közben a tizenhatos vonaláról hihetetlen mozdulattal a kapuba ollózott. A lövés pillanatában a lábai szinte függőlegesen álltak.