Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Németh Krisztián előtt fényes jövő áll

2008.03.04. 16:02
Németh Krisztiánról, a Liverpool tartalékcsapatának csatáráról is beszélt a klub honlapján publikált interjúban a vezetőedző. Rafa Benitez az MTK-ból Angliába szerződött fiatalember játékintelligenciájáról beszélt, egyben arra biztatta őt, hogy dolgozzon sokat.

Rajta kell tartanunk a szemünket - mondta Németh Krisztiánról a hivatkozott interjúban Rafa Benitez. A szakember az ifjú magyar játékintelligenciáját dicsérte. A spanyol úgy látja, olyan játékosról van szó, aki képes gólokat lőni, és kész arra is, hogy sokat dolgozzon céljai elérése érdekében.

Arról egyelőre nincs szó, hogy Németh átkerüljön a Liverpool Premier League-keretébe, amelyben olyan neves támadók játszanak vezető szerepet, mint Fernando Torres, Dirk Kuyt, Peter Crouch, Ryan Babel és Andrej Voronyin. Mindazonáltal elképzelhető, hogy a következő szezonban az ex-MTK-s tinédzser is bekopog az első csapat ajtaján.

Úgy gondolom, egyre jobb lesz, látszik rajta, hogy akar tanulni - mondta róla Benitez.

Németh Krisztián eddig hat mérkőzésen lépett pályára a Liverpool tartalékcsapatában, és hatszor talált a kapuba, az 1/1-es átlag értelemszerűen igen impresszívnek számít.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!