Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Németh Krisztián előtt fényes jövő áll

2008.03.04. 16:02
Németh Krisztiánról, a Liverpool tartalékcsapatának csatáráról is beszélt a klub honlapján publikált interjúban a vezetőedző. Rafa Benitez az MTK-ból Angliába szerződött fiatalember játékintelligenciájáról beszélt, egyben arra biztatta őt, hogy dolgozzon sokat.

Rajta kell tartanunk a szemünket - mondta Németh Krisztiánról a hivatkozott interjúban Rafa Benitez. A szakember az ifjú magyar játékintelligenciáját dicsérte. A spanyol úgy látja, olyan játékosról van szó, aki képes gólokat lőni, és kész arra is, hogy sokat dolgozzon céljai elérése érdekében.

Arról egyelőre nincs szó, hogy Németh átkerüljön a Liverpool Premier League-keretébe, amelyben olyan neves támadók játszanak vezető szerepet, mint Fernando Torres, Dirk Kuyt, Peter Crouch, Ryan Babel és Andrej Voronyin. Mindazonáltal elképzelhető, hogy a következő szezonban az ex-MTK-s tinédzser is bekopog az első csapat ajtaján.

Úgy gondolom, egyre jobb lesz, látszik rajta, hogy akar tanulni - mondta róla Benitez.

Németh Krisztián eddig hat mérkőzésen lépett pályára a Liverpool tartalékcsapatában, és hatszor talált a kapuba, az 1/1-es átlag értelemszerűen igen impresszívnek számít.