Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tarolt a szél, de futballozni így is lehet

2008.03.04. 16:33
A hétvégi Emma orkán két budapesti labdarúgócsapat stadionjában is okozott károkat, bontott tetőt, döntött fákat. A biztosító fizet, a kárelhárítás zajlik, a futballisták edzenek.

A Ferencvárosnál milliós, a Kispestnél százezres nagyságrendű az Emma-kár.

Az Albert Flórián-stadion fogadóépületének teteje sérült meg, tudta meg az Index Kaszás Páltól. A létesítményvezető azt mondta, a pontos kárösszeget még nem tudják, a vizsgálat zajlik, jövő hét elejére készül el. Kaszás szerint három- és ötmillió forint között lesz a számla vége. Magának a pályának nem lett baja.

Kispesten az anyagi csapás kevésbé súlyos, százezres nagyságrendű, mondta Horváth László. A temészeti kár viszont jelentős, részletezte a létesítményigazgató, több fa kettétört, többet gyökerestül csavart ki a szél.

A vihar a támogatókat sem kímélte, felborított több tucat reklámtáblát. Törtek az ablakok, de a tetőszerkezet nem sérült, Horváth László szerint azért, mert tavaly újították fel.

A kluboknak kifizeti a károkat a biztosító - majd a kárfelmérés után. A javítások már elkezdődtek a stadionokban, így semmi sem akadályozza a csapatokat a felkészülésben és a mérkőzések zavartalan lebonyolításában.