Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elege van a leértékelt Sevcsenkónak

2008.03.11. 16:36
Nem akar többet a Chelsea tartalékcsapatában játszani 2004 aranylabdása, Andrij Sevcsenko, aki nyáron elhagyná a londoni klubot. Excsapata, a Milan visszavenné, akciós áron.

Andrij Sevcsenko közölte Roman Abramovics Chelsea-tulajdonossal, hogy nyáron távozni akar a csapatból. Elege van belőle, hogy alulértékelik és nem játszatják.

Pontosabban lehetőséget rendszeresen kap - a tartalékcsapatban. Egy hete, amikor társai az Olympiakosz elleni BL-nyolcaddöntő visszavágójára készültek, ő a brentfordi Griffin Park-stadionban szerepelt a Reading tarcsija ellen, üres ház előtt.

Az angol sajtó szerint ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Előző, első idénye a londoniaknál gyatrán sikerült, 40 meccsen csak 13 gólt szerzett. Ebben az évadban is gyengén kezdett, sérüléssel indult, de ősz végére, illetve december-januárra belelendült: 13 meccsen hét gólt lőtt, pedig mindössze hét találkozón kezdett, a többin becserélték.

Februárban újra megsérült, ám hamar felépült, mégsem kerül vissza nemhogy a kezdőcsapatba, a cserék közé sem. Avram Grant menedzser nem nevezi őt az első keretbe.

A Milan-elnök Silvio Berlusconi múlt héten jelezte, jutányos áron visszavinné klubjába, és a goal.com szerint Abramovics hajlik rá, hogy elengedje.

A szeptemberben 32 éves csatár 2006 nyarán 50 millió euróért igazolt Angliába, ennek töredékéért menne a nyáron vissza. Az üzletre jó esély van, a piros-feketéknek Ronaldo kiesése miatt mindenképp kell egy klasszis támadó. Ráadásul a lassan 35 éves Filippo Inzaghi is hamarosan kiöregszik.

A gazzetta.it állítja, Kristen Pazik, Sevcsenko topmodell felesége, akinek kedvéért két éve a Premier League-re váltott, a napokban Milanóban vizitál, hogy kiválassza új otthonukat.