Alajos, Leila
20 °C
34 °C

Elcsalták a Bajnokok Ligája sorsolását?

2008.03.14. 19:22
Egy angol fórumozó másfél órával a pénteki sorsolás előtt megírt három párosítást, amit fogadókörökből hallott. Mindhárom bejött. Ebből következik, hogy a negyedik is bejött volna, ha van annyi esze, hogy azt is megírja. Nagy-Britanniában a Liverpool Echónál a megjelenteket követően felfüggesztették a fogadásokat a sorsolásra. Az UEFA nem kommentál.

Másfél órával a sorsolás előtt megjelentek a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosításai a Liverpool Echo című lap internetes fórumában.

Kattintson a nagyításhoz!

"Azt pletykálják, kiszivárgott a sorsolás eredménye. Kétségtelen, hogy hülyeség lehet, de ha igaz, LFC-Arsenal és Chelsea-Fenerbahce és manure v roma_a bukik már nem fogadnak el tippeket" - írta 10 óra 28 perckor "confused", azaz összezavarodott néven egy fórumozó, némileg összezavarodottan fogalmazva.

Kattintson a nagyításhoz!

Egy poszttal később, egy reagálásra, ami szerint botrány lesz, ha bejön, hiszen a sorsolás csak 12:00-kor lesz, így folytatta: "Két embertől is hallottam fogadókörökből, egymástól függetlenül. Meg akarták tenni, de már nem lehet."

Másfél órával később confused párosításait húzta ki Nyonban, az UEFA központjában az urnákból Rinat Daszajev volt szovjet válogatott kapus.

Kattintson a nagyításhoz!

A gazzetta.it szerint Nagy-Britanniában a Liverpool Echónál megjelenteket követően felfüggesztették a fogadásokat a sorsolásra.

Az UEFA egyelőre nem kommentálta a történteket, de a legnagyobb olasz sportlap, a gazzetta.it vezércikkben hozza a sztorit. Ne feledjük: az oaszoknak BL-vonalon most már szinte semmi sem drága.