Konstantin
12 °C
25 °C

Manchester-Barcelona BL-döntő lesz

2008.03.14. 09:20
A Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közül a fogadóirodák az angol Manchester Unitedet és a Barcelonát tartják a legesélyesebbnek a végső sikerre. Az UEFA-kupában a Bayern Münchennek nincs párja.

A labdarúgó Bajnokok Ligájában és az UEFA-kupában kialakult a legjobb nyolc mezőnye. A legjelentősebb brit fogadóirodánál, a William Hillnél azonban már a negyeddöntők sorsolása előtt lehet fogadni mind a két sorozat végső nyertesére.

Az UEFA csak a Bayerné lehet

Az UEFA-kupában a toronymagas esélyes Bayern München végső diadala fizet a legrosszabbul, a bajorok győzelme mindössze kétszeres pénzt hozhat. Az Evertont búcsúztató olasz Fiorentina sikere kilenc a kettőhöz, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató holland PSV győzelme tizenegy a kettőhöz szerepel a listán.

A legjobb nyolc együttes közül az orosz Zenit fizet a legjobban - tizenhatszoros szorzóval.

C. Ronaldo vagy Messi

A Bajnokok Ligájában tisztább a kép, még arra is lehet fogadni, hogy a versenyben lévő négy angol csapatból hány jut az elődöntőbe. A sorsolás előtt a legnagyobb esélyt abban látják, hogy két angol kerül a legjobb négy közé, míg a legnagyobb pénzt, azaz a legkisebb esélyt abban látják, hogy mind kiesik.

A végső győzelemre a Manchester Unitedet és a Barcelonát tartják a legesélyesebbnek, az ő sikerüket hét a kettőhöz adják. Utánuk a másik három angol következik, a Chelsea esélyeit adják a legkisebb szorzóval, míg a Liverpool újabb BL-győzelmét a legjobbal, 6/1-gyel.

Arsenal-Chelsea különverseny

Utánuk Roma, Schalke, Fenerbahce a sorrend, a török együttes BL-győzelme a most fogadóknak 33-szoros pénzt hozhat.

A többi online fogadóirodánál is a manchesteri és a barcelonai siker fizet a legrosszabbul, de a Sportingbetnél az Arsenalt esélyesebbnek tartják, mint a Chelsea-t, Fabregasék sikere öt és félszeres, Lampardék BL-győzelme hatszoros pénzt fizet.

A sorrend majdnem mindenhol ugyanaz, a legesélytelenebb angolnak a Liverpoolt tartják, míg a kicsik közül a Romát a legesélyesebbnek. A különbség csak annyi, hogy míg a Sportingbetnél ugyanúgy 34-szeres pénzt fizet a Schalke vagy a Fener BL-sikere, addig a Betandwinnél a németeké huszonegyszeres, a törököké 34-szeres szorzóval szerepel.