Erzsébet
1 °C
4 °C

Ál-Nicolas Cage verte át a Real-elnököt

2008.03.15. 10:40
Megviccelte a Real Madrid elnökét, Ramon Calderont az olasz komikus, Paolo Calabresi, amikor Nicolas Cage-nek adta ki magát a klub stadionjában. Mezt, klubtagságit és sok-sok kézfogást kapott. Vicces videó.

Átverte Paolo Calabresi olasz komikus Ramon Calderon Real Madrid-elnököt, amikor a múlt heti Real-Roma BL-meccs (1-2) után Nicolas Cage-nek adta ki magát.

Az olasz színész kísérettel érkezett a Bernabeu-stadion VIP-termébe, és a klubvezető elhitte, ő az amerikai filmsztár.

Nem kérdezett semmit, odarohant hozzá, vállon veregette, igen szívélyesen köszöntötte a csillag hasonmását.

Nicolas Cage, az igazi

Bemutatkoztak egymásnak, Calderon érdeklődött, hogy tetszett a mérkőzés, és azonnal nyomtattatott neki egy nevével ellátott, 1-es számú fehér mezt.

Calabresi/Cage mosolyogva pózolt a pólóval, fölvette, a fotósok fényképezték őket. Az elnök egy hivatalos Real-tagságit is átnyújtott, amivel a komikus pártolója lett a világ egyik leghíresebb futballklubjának. Még külön neki dedikált Robinho-trikót is kapott.

Calabresi stábja és néhány spanyol tévécsatorna operatőre az egészet videóra vette.

"Amikor elkezdtük vágni az anyagot, már tudtuk, igen vicceset sikerült alkotnunk. Jól éreztem magam, mindenki nagyon kedves volt velem" - idézte a Cage-hasonmás Calabresit a goal.com.

Paolo Calabresi, a nem igazi

Calderon nem kommentálta a történteket, pedig az összes spanyol lap kifigurázta őt. A videó bemutatásán kívül karikatúrákat készítettek, vicceket gyártottak a sztoriból.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?