Huba
19 °C
33 °C

Ronaldinho berúgott és lefeküdt aludni?

2008.03.17. 19:44
Spanyolországban egyre élesebb vita bontakozik ki Ronaldinho körül, aki állítólag nem sérülés miatt hiányzik a Barcelona labdarúgócsapatából.

A világbajnok középpályás a hivatalos indoklás szerint combsérülés miatt nem tartott társaival hét végén Almeríában lejátszott bajnokira, a sajtó azonban másként tudja. Az El Periódico de Catalunya című napilap azt jelentette, hogy Frank Rijkaard vezetőedző azért tette ki a keretből a brazil zsenit, mert az egy átmulatott éjszaka után nem jelent meg a csütörtöki tréningen.

A Sport című újság szerint a holland mesternek elege lett Ronaldinho fegyelmezetlenségéből és profihoz méltatlan hozzáállásából, és a dél-amerikai légiósból egyébként is hiányzik az a munkamorál, amelyre egy Barca-játékosnak szüksége van.

A klub egyelőre hallgat az állítólagos botrányról, Joan Laporta elnök lakonikusan csak annyit mondott, "semmit sem tudok az esetről".

A Barcelona Ronaldinho nélkül 2-2-t játszott az óriásölő újonc otthonában, és ezzel elszalasztotta az esélyt, hogy közelítsen a La Corunában bukott Real Madridhoz.

Ez a szezon egyébként sem Ronaldinhóé, az aranylabdás brazil hol játszik, hol nem, igaz, néhány fordulóval ezelőtt azért megmutatta, miért is rajonganak érte milliók. Akkora lőtt az Atletico Madridnak, hogy csodájára járt a világ. A Barcelona persze akkor is kikapott.