Árpád
-2 °C
4 °C

Leforrázták a partjelzőt az ifimeccsen

2008.03.25. 11:18
Uruguayban egy ifjúsági meccs 80. percében támadta meg egy szurkoló a partjelzőt. Forró vizet öntött az arcába, az áldozatot kórházba szállították.

Egy drukker leforrázta a partjelzőt a River Plate-Fenix U16-os labdarúgó-mérkőzésen, Uruguayban.

A támadó a matetea készítésére alkalmas termoszban hozott magával forró vizet, és a lefújás előtt néhány perccel Hugo Collazo asszisztensre löttyintette a folyadékot.

A találkozót - amelyen 1-0-ra vezetett a hazai együttes - azonnal félbeszakították, és elmaradt a két együttes későbbre kiírt U15-ös és U14-es találkozója is. A sérültet a vállán és a tarkóján érte a támadás, azonnal a legközelebbi kórházba szállították.

A szurkoló úgy tudott a partjelző közelébe férkőzni, hogy az oldalvonalhoz közel van a nézőket a pályától elválasztó kerítés. Hogy milyen büntetésre számíthat a támadó, azt egyelőre nem tudni.

A múlt héten is történt hasonló eset, pénteken a Rapid-Steaua rangadó szakadt félbe Romániában, mert a játékvezetőt fejen találták egy kővel. Az eset következményeként a hazaiak edzője lemondott, indoklásként annyit nyilatkozva: legyőzte őt a román futball.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?