Vilhelmina
12 °C
28 °C

Leforrázták a partjelzőt az ifimeccsen

2008.03.25. 11:18
Uruguayban egy ifjúsági meccs 80. percében támadta meg egy szurkoló a partjelzőt. Forró vizet öntött az arcába, az áldozatot kórházba szállították.

Egy drukker leforrázta a partjelzőt a River Plate-Fenix U16-os labdarúgó-mérkőzésen, Uruguayban.

A támadó a matetea készítésére alkalmas termoszban hozott magával forró vizet, és a lefújás előtt néhány perccel Hugo Collazo asszisztensre löttyintette a folyadékot.

A találkozót - amelyen 1-0-ra vezetett a hazai együttes - azonnal félbeszakították, és elmaradt a két együttes későbbre kiírt U15-ös és U14-es találkozója is. A sérültet a vállán és a tarkóján érte a támadás, azonnal a legközelebbi kórházba szállították.

A szurkoló úgy tudott a partjelző közelébe férkőzni, hogy az oldalvonalhoz közel van a nézőket a pályától elválasztó kerítés. Hogy milyen büntetésre számíthat a támadó, azt egyelőre nem tudni.

A múlt héten is történt hasonló eset, pénteken a Rapid-Steaua rangadó szakadt félbe Romániában, mert a játékvezetőt fejen találták egy kővel. Az eset következményeként a hazaiak edzője lemondott, indoklásként annyit nyilatkozva: legyőzte őt a román futball.